11-01-2014 18:47

Actie Liesbeth Junger

 Geweldige opbrengst

Vrijdag was ik bij Liesbeth Junger. Een aantal van mijn vrienden kennen haar vast nog wel. Van mijn 13e tot mijn 22e had ik een relatie met haar buurjongen Marcel en Liesbeth had destijds verkering met Ap. Er was nog een stel en we gingen vaak met elkaar op stap. Toen ik deze relatie na 9 jaar verbroken had, nadat Marcel mijn rekening geplunderd had, en ik daarna ook absoluut geen contact meer wilde met hem, ben ik ook het contact verloren met Liesbeth en zijn andere vrienden. Ik kwam Liesbeth pas jaren later weer tegen op het Noordeinde, inmiddels hadden we beiden een dochter, zij getrouwd, ik single. Nog later kwamen we via facebook weer in contact met elkaar. Via Liesbeth kwam ik bij de lezing van mijn huidige antroposofische arts, Roger Crijns, terecht. Hij gaf een lezing over kanker op Hodenpijl. Vele tips heb ik inmiddels van Liesbeth gehad en tevens het geweldige boek van Joe Dispenza "Overstijg jezelf". Liesbeth vertelde me vrijdag dat het haar zo raakte dat ik zo open sprak op deze blog en dat ze geinspireerd raakte om een actie voor me op te zetten, waarbij ze geen idee had of het zou lukken. Maar gelukt is het zeker.

Inmiddels heb ik 410 Euro overhandigd gekregen van Liesbeth. Ook zijn er mensen die naar aanleiding van haar oproep geld aan mij gegeven en overgemaakt hebben en dat is ook nog eens 700,00 Euro. Ik ben er ontzettend blij mee. Daarnaast heb ik n.a.v. de actie een healing aangeboden gekregen van Jeanet Kleinreesink op 21 januari. En dan heb ik het hier alleen nog maar over de reacties naar aanleiding van deze actie van Liesbeth. Want wie mijn blog heeft gevolgd, heeft gelezen dat ik met regelmaat mensen bedankt voor allerlei dingen die bijdragen aan mijn genezing.

Onderstaand de namen van iedereen die heeft meegedaan aan de actie. Na Liesbeth's laatste oproep hebben zich nog wat mensen gemeld. Deze namen zal ik later toevoegen.
 

Tim en Stephanie Dolan, Glenn Gulzar en Herman van Helden, Vivian Jansen, Daisy Veltman, Yvonne Eijgendaal, Astrid Turlings, Nancy Hulshof, Petra de Winter, Jeanette Siebinga, Anita van der Vaart, Miranda Verweij, Bettine Kaatee, Els Rozenburg, Fred de Wit en Marcella Kroese, Wilga Liekelema en Rob Oostdam, Sjoerd Fekkes, Karin en John Eijgendaal, Martin Strik, Jeanet Kleinreesink (krijg ik binnenkort een healing van), Nancy vd Heuvel en Stephan Hoogerwaard, Emilie Bouwman en vooral niet te vergeten Liesbeth zelf,

 


ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE ENORME STEUN AAN MIJ!

Besteding
Ik heb al een aantal dingen op mijn lijstje staan waar ik dit geld aan ga besteden:
Maretakinjecties voor de komende weken (2 kuren) à 113,98
Meditatieconcert van Touber, 22 maart,  op Hodenpijl à 25,00 (misschien neem ik June mee.....)
Lidmaatschap Moerman Vereniging (inclusief 10 x het magazine per jaar), 29 Euro per jaar
pendelset circa 20-25 Euro
Diverse vitamines/supplementen
Thermografieonderzoeken à 115,00 (elke 3 maanden ter controle)
kosten die door de verzekeraar niet vergoed worden, 30 Euro per behandeling van Roger Crijns
 

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden