23-09-2013 10:28

chakra Healing Challenge door Hans van der Boomen

Kort nadat ik na de chakra reading in Utrecht was geweest kreeg ik een mail van Hans van der Boomen met de aankondiging van een 14-daagse Chakra healing challenge. Toeval bestaat niet! Dit kon op geen beter moment komen. Voor meer informatie: https://www.essentiecoaching.nl/

Vandaag begon ik met de eerste meditatie. De meditaties krijg je via je e-mail en duren circa 20 minuten. Daarna kun je nog even blijven luisteren naar de muziek of een tekening maken van wat je gezien hebt. Het voelt erg goed om dit nu te doen en aan mezelf te werken.

Therapeutische massage
Die dag was ik door mijn vriendin Astrid uitgenodigd voor een schoonheidsbehandeling en massage in Rotterdam. De vriendin met wie ze zou gaan had afgezegd en dus bofte ik dat ze mij meevroeg. En dat was niet zomaar boffen. Als eerste mocht ik klaar gaan liggen voor de massage. De masseuse raakte kort mijn schouder aan en voelde meteen dat mijn lichaam compleet onder spanning stond. Ze besloot me een therapeutische massage en oefeningen te geven. Ze masseerde hard maar het voelde heel goed en eindelijk had ik echt het gevoel dat er iets gebeurde in mijn schouders. Ze wist duidelijk waar ze het over had. Daarbij wist ze ook nog veel van kanker, gezond leven etc. Ik was heel blij dat ze op mijn pad was gekomen. Ze heeft me veel langer behandeld dan de bedoeling was en nam de rest van de ochtend ook uitgebreid de tijd voor ons beiden. Dit krijgt zeker nog een vervolg!

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden