28-11-2015 22:08

Overlijden Csilla

Csilla van de Laag-Botos  overleden op 46 jarige leeftijd (06/07/1970 - 26/11/2015).

In juli 2014 schreef ik in mijn blog over het bezoek aan Csilla. In juni 2014 had zij mij benaderd via Facebook. In november 2013 werd bij haar de diagnose maagkanker gesteld. Dat bericht kwam bij haar en haar gezien zo hard aan, dat ze niet kon nadenken dat ze überhaupt keuzes had met betrekking tot behandeling. Het ging zo snel en ze was zo in shock dat ze akkoord ging met  chemo en operatie. Het ging mis want na de 3de chemo kreeg ze longembolie en de operatie werd uitgesteld. Toen ze mij benaderede was ze inmiddels was ze 4 chemo's en 2 operaties verder en was de tumor verwijderd maar ze was nog steeds niet " schoon". Ze had geen actieve tumor op dat moment  maar met de 2de operatie hadden ze een 1 mm uitzaaiing op haar buikvlies gevonden en de snijvlakken van de maagverwijdering waren niet radicaal. Dat betekent dat er nog steeds microscopisch cellen te zien waren. Ze voelde zich verder goed en was bezig haar  conditie op te bouwen en ze had geen pijn. Ze was uitbehandeld; de reguliere geneeskunde konden haar niks meer bieden.Achteraf bleek uit de onderzoeken dat chemo niet had geholpen. Ze had ook nooit een goed gevoel bij de chemo en operaties gehad, maar ze durfde nooit nee te zeggen tegen de artsen. "Ik ben een sterke vrouw, maar zoiets als kanker maakt je zwak en onzeker."

Ze had zich inmiddels ook verdiept in de alternatieve wereld en de opties die er zijn. "Moet zeggen dat ik 1000x meer in geloof, dan wat in de reguliere geneeskunde doen, want daar is meestal het antwoord dat ze het niet weten. Ik heb een en ander gehoord van Shirley over jou en heb jou blog gelezen. Heb enorm respect voor je doorzettingsvermogen en dat je zo goed je gevoel volgt. Ik begrijp je als geen ander, dat jij wss ook momenten hebt van twijfel en angst en dat je even niet meer ziet zitten. Want ik voel me ook zo. Ik ben pas 43 en ik moet nog niet aan denken om mijn man en mijn meiden achter te laten. Toch gaat dat soms onbewust wel door je hoofd spoken. Ik heb die rotziekte psychisch altijd zwaarder gevonden dan lichamelijk. Want ik kan mijn hoofd en gedachten gewoon niet uitschakelen. Ik wil heel graag jou ervaringen horen, of het resultaat van jou onderzoek naar een goede natuurgezondheisarts, of orthomoleculiere arts, die mij kan helpen met suppleties of een andere therapie om die kanker helemaal weg te krijgen. Ook ben ik benieuwd naar jou verhaal, wat je kwijt wil, wat niet op de blog staat. Ik hoop echt dat je binnenkort succes gaat boeken met al je inspanningen. Graag hoor ik jou ervaringen btt die alternatieve therapien die je(hebt) uit(ge)probeerd! Als je vragen hebt stel gerust. Groetjes, Csilla."

WIj hielden contact via Facebook. In december 2014 ging het goed maar er zat wel wat vocht in haar buik. In juni liet de uitslag van de ct scan zien dat de tumor was afgenomen en dat er geen uitzaaiingen bij gekomen waren maar ze had last met slikken. In oktober ging het naar omstandingheden nog redelijk. Ze ging wel achteruit volgens de artsen maar ze weigerde er aan toe te geven. Nadat ze het boek 'Radicale Remissie' had gelezen was ze naar John of God gegaan in Brazilië. Aan die reis had ze zeker iets gehad. Ze schreef dat ze nu zeker wist dat wonderen gewoon bestaan. En dat je altijd een kans hebt, welke stadium van je ziekte ook bevindt.
"Ik heb zeker wonderen meegemaakt en nu weet ik ook dat je genezing zeker in je eigen hand hebt. Ergens heb ik een heel diep gevoel dat het nog steeds goed komt. Ik ben ook geestelijk heel sterk, blij, gelukkig en ik voel me goed. Lichamelijk heb ik pijn, maar die is momenteel onder controle. Ik heb inmiddels 2 mensen begraven die veel later de diagnose kanker hebben gekregen. Garanties heb je nooit en simpelweg heb je het controle ook niet zelf in de hand. Maar het boek Radicale Remissie heb je ook gelezen, daaruit blijkt dat er zeker meer is tussen hemel en aarde. Dus ik blijf geloven en vertrouwen hebben, veel meer kan ik nu niet doen." 

In antwoord op mijn blog van oktober schreef ze dat ze een goede therapeute wist voor mijn helende reis: Marieke Meulenberg. Marieke heeft haar opleiding bij Brandon Bays zelf gedaan en ze was één van Csilla's begeleiders in Brazilië bij John of God. Ze doet ook Mana sessies, dit zijn sessies waar zij je zielsbestemming gaat lezen en alles aan jou gaat vertellen wat je op dat moment nodig hebt voor healing.
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/john-of-god/.
Na haar reis naar Brazilïe voelde Csilla een wereld van verschil in de innerlijke rust die ze toen had. "Gewoon niet te beschrijven. Door haar heb ik ook geleerd een onvoorwaardelijke vertrouwen te hebben wat komen gaat. Daardoor heb ik die reis ook overleefd, want achteraf heb ik van de artsen gehoord, dat opzich al wonder was dat ik levend en zonder complicaties terug kwam. Door mijn vertrouwen ging alles goed. Dus dat is heel erg belangrijk. Toen ik jou verhaal zag, moest ik denken dat je niet druk moet maken om je tumoren. Wss zijn die eens niet actief meer. Maar je moet genieten en doorgaan met volgen van je intuitie. Daar zit je altijd goed. Je wordt wss 80 met of zonder die tumoren. Inmiddels moet je weten dat eigenlijk niet om de doel gaat, maar de reis er naar toe!!! Liefs, xxx"

Ik ben dankbaar voor de wijze woorden van Csilla.  Ik had gehoopt dat Csilla nog vele jaren zou leven maar het heeft helaas niet zo mogen zijn. Toen ik het universum donderdagavond voor het slapen gaan bedankte voor de dag had ik hier wel moeite mee. 
Ik leef intens mee met haar man, haar twee dochters, haar moeder en zus.

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden