15-03-2014 09:49

Eerste 11 dagen van de LDS/MMS kuur

Geen bijwerkingen
Nadat ik dinsdag 4 maart ben begonnen met het innemen van LDS/DMSO had ik slechts 1 ochtend waarop ik me helemaal niet lekker voelde en dat was de woensdag erop. Sindsdien heb ik geen klachten. Ik heb vorige week ook meteen de MMS in sprayvorm aangemaakt en 's avonds in bed spray ik het mengsel dan regelmatig op mijn linkerborst. Gelukkig kan ik de smaak en de geur (het ruikt vooral naar chloor) van de mengsels goed verdragen en heb ik geen bijwerkingen.

Protocol L2
Volgende week begint het zwaardere protocol met de inname van de MMS2 capsules. Het wordt dan een om-de-dag-protocol waarbij ik op maandag, woensdag en vrijdag elk uur 1,5 cc en 3 druppels DMSO met water moet innemen en op dinsdag, donderdag en zaterdag 5 keer per dag 1 MMS2 capsule om de 2 uur met veel water (2 glazen). Daar ik echter voor het eerst MMS2 ga innemen moet ik de eerste dag beginnen met slechts 2 capsules met een tussenpoos van 2 uur, de 2e dag 4 capsules met een tussenpoos van 2 uur en daarna de voorgeschreven 5 capsules. Het schema heb ik in mijn agenda gezet. Op zondag heb ik vrij met dit protocol. Wat een genot! Ik hoop dat ik de capsules net zo goed verdraag als de LDS/DMSO.Terwijl ik dit tik zie ik op de klok dat er alweer een uur voorbij is en ik weer een drankje moet aanmaken. Die uren vliegen voorbij en ik zet dan meestal ook maar de wekker op mijn mobiel.

PsyQ
Bij PsyQ had ik mijn 3e persoonlijke intakegesprek. In totaal dus eigenlijk mijn 4e gesprek daar ik ook een zeer uitgebreide telefonische intake heb gehad. Hoewel ik het fijn vind om mijn hart te kunnen luchten bij de persoon met wie ik de gesprekken heb (de gesprekken gaan voornamelijk over mijn ziekte en wat dit met me doet) vind ik het tijd worden dat er ook iets gaat gebeuren en ik met iemand ga praten die me kan helpen met het doorbreken van mijn patronen. Ik ben er niet zo zeker van of ik bij deze instelling wel aan het goede adres ben. Als ik luister naar een hoop mensen uit mijn omgeving hoor ik helaas weinig goeds over PsyQ. Wat mij nu stoort is dat ik nog steeds niet gekoppeld ben aan een behandelaar terwijl ik toch al maanden geleden bij hun aan de bel heb getrokken. De vraagstelling is hun duidelijk en zij menen mij goed te kunnen helpen dus mijn vraag was waar we nu nog op wachten. Ik heb in dit gesprek duidelijk geuit dat ik twijfel of ik wel door wil gaan. In dit gesprek was er een 2e persoon aangeschoven en hun plan was nu om nog een aantal vervolgintakgesprekken in te plannen. Dat leek me weinig zin hebben en dus heb ik hen de vraag gesteld of ik nu gekoppeld kon worden aan een psychotherapeut. In afwachting van het antwoord denk ik er verder over na. Eigenlijk kan ik er niets zinnigs over zeggen totdat ik een gesprek heb gehad met de persoon aan wie ik dan gekoppeld wordt en dan pas weet ik of er een klik is en of die persoon mij kan helpen.

Bedrijfsarts
Donderdag had ik een afspraak met een nieuwe bedrijfsarts in Capelle a/d IJssel. Ik ging vol vertrouwen naar het gesprek en deze arts bleek een hele prettige persoon te zijn. We hebben een fijn gesprek gehad. Ik had sowieso besloten per 10 maart  7 uur meer te gaan werken (19 uur per week) en de bedrijfsarts stond hier volledig achter. Hoewel ik in eerste instantie moeite had met 12 uur per week gaat het nu beter en probeer ik langzaam aan weer op te bouwen. Ik ben nog steeds wel vaak erg moe aan het einde van de dag en ga dan ook zo vroeg mogelijk naar bed. Ook is mijn concentratie niet optimaal maar dat is ook niet zo verwonderlijk gezien mijn omstandigheden. Het houdt me allemaal toch voortdurend bezig dus in dat hoofd van mij gaat ontzettend veel om. Soms vraag ik me dan ook wel eens of of alles ooit weer normaal wordt, maar dan bedenk ik me maar dat het alleen maar beter kan worden.  Als dit me niet was overkomen was ik nooit bij mezelf op de rem gaan staan en had ik nooit de rust gevonden die nodig is om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden