09-08-2013 00:00

Paulien's Blog

 

Via deze blog probeer ik iedereen geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten ontvangen op deze blog via de RSS feed.

 

Vakantie 27-7 tm 09-08

Meer gezondheidsproblemen
Tijdens de vakantie met Joes en June probeerde ik zoveel mogelijk te genieten maar intussen deed mijn linkerborst zeer als ik er op lag en voelde ik duidelijk dat er iets niet goed zat in die borst.

Daarnaast had ik ook nog ontzettende pijn in mijn schouders. In november 2012 was ik bij een manueel therapeut in Den Haag geweest die meende dat hij in één behandeling mij van een schouderpijn af kon helpen die ik al sinds mijn jeugd had. Ik kan namelijk niet lang liggen op mijn rug want dan krijg ik ontzettende pijn in mijn schouders. Na zijn eerste behandeling had ik het gevoel dat mijn rechterschouder uit de kom lag. Na twee weken ben ik terug gegaan omdat het niet verbeterde maar na die tweede behandeling ging het nog slechter en verrekte ik van de pijn. Zelfs typen deed zeer. In januari ben ik naar de huisarts gegaan die me toch weer verwees naar een manueel therapeut. Volgens hem zou het herstel zeker een jaar gaan duren. Ik startte de behandeling op 18 februari bij een manueel therapeut die me was aangeraden door een collega. Deze ging heel voorzichtig met mijn schouders om. Er kwam wel verbetering; het ging  beter dan voorheen maar de pijn was van links naar rechts verschoven en het bleef ellendig. Op vakantie merkte ik dat als June maar even aan mijn schouder hing in het zwembad, ik verging van de pijn.

Ook had ik al een tijd lang last van mij darmen, vooral na het avondeten en in Turkijke had ik daar elke avond last van terwijl ik heel gezond en lekker at. Mijn vriendin en dochter hadden nergens last van. Ik had me ooit al eens laten onderzoeken in het ziekenhuis en toen was er niets gevonden. De arts had toen gevraagd of ik wellicht stress had. Hij legde me uit dat mijn stress zich uitte in de vele migraines en dat als ik daar zelf niets aan deed mijn lichaam daarna nieuwe signalen af gaat geven. In dit geval dus mijn buik en darmen. Ook een vriendje had me eens op een avond naar de EHBO gebracht omdat ik het niet meer uithield van de pijn. Diagnose van de arts was toen "licht spastische darmen".

Tijdens de vakantie had ik het soms wel echt even gehad met al die gezondheidsproblemen!


Het resort was echter top en ik was in fantastisch gezelschap dus dat maakte het toch een heerlijke vakantie.

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden