13-11-2013 21:13

EFT workshop 13 november

workshop EFT
Woensdagavond de 13e had ik een workshop 'Moeiteloos ontstressen met EFT' (Emotional Freedom Techniques) in Soest. De workshop was georganiseerd door Linda Woudstra. Zij heeft tijdens de borstkankermaand met een interview in de Telegraaf gestaan en ik volgde al een tijdje haar blog: https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com.
Linda heeft wel 2 borstbesparende operaties ondergaan maar geen chemo en bestraling. Zij vertelde ons dat zij, ondanks de operatie, toch weer een knobbel heeft sinds een jaar maar zij voelt zich uitstekend en ze gaat simpelweg verder met de weg die ze al was ingeslagen. De workshop werd gegeven door Yvette Reisig, www.eft-monitor.nl.

In een ver verleden had ik al eens een workshop EFT gedaan maar dat was voor een hele grote groep mensen en ik heb het daarna nooit bij mezelf in de praktijk gebracht. Hier waren er 7 cursisten en we deden allemaal meteen mee met de affirmaties en het kloppen met de vingers op de EFT kloppunten. Het was een mooie avond in prettig gezelschap en behalve EFT werd er uiteraard ook gesproken over kanker, aanpassing van je voeding, de MMS behandeling en andere zeer interessante onderwerpen. Ik was blij dat June die avond bij een vriendinnetje kon logeren (met dank aan Meira's ouders en oppas Yardena) want ik kwam pas om twaalf uur 's nachts thuis. Zo laat naar bed gaan ben ik niet meer gewend! Tegenwoordig probeer ik er om 22.00 uur in te liggen.

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden