13-06-2015 13:20

fantastische uitslag vijfde thermografische meting

Onderzoek
Op 20 mei had ik weer een thermografische meting, 5 maanden na de vorige meting.
Behalve naar de borsten wordt er tijdens de meting tegenwoordig ook gekeken naar de rug en schouders. Ik bleek hierop weer veel te veel spanning te hebben. Dat geeft aan dat de verhouding magnesium-calcium in mijn lichaam niet goed is. Advies: meer magnesium slikken (200 mg per uur zolang mijn darmen het aankunnen) en voor het slapen gaan een voetenbad. Dit advies kreeg ik bij de vorige meting ook al dus reden om consequenter hierin te worden! Magnesium is nodig voor het energieproces.

Adviezen
Verdere adviezen die ik kreeg: Vitamine D innemen bij de vetste maaltijd (dus bijvoorbeeld bij het eten van een avocado), geen vitamine C in de avond innemen, geen vitamine complexen slikken.
Wat betreft het te kort aan eiwitten: hennepzaad aan salades toevoegen, een ei rauw in de blender doen (liefst een biologisch ei van de boer waar de kippen buiten lopen en die niet gevoerd worden met genetisch gemanipuleerde mais), en zeker geen eiwitten nemen in de vorm van tempé en kaas daar beide te veel oestrogeen bevatten. Alleen af en toe een klein stukje biologische geitenkaas mag (helaas kostbaar).

Uitslag
Op tweede Pinksterdag kreeg ik 's avonds de uitslag gemaild. Fantastisch nieuws! De termische patronen zijn langzaam aan het afnemen. Geweldig om dit op 31 mei op het feest voor mijn 50ste verjaardag aan iedereen te kunnen vertellen!  Op 28 mei had ik nog een telefonisch gesprek met Birgit n.a.v. de uitslag.

Uitleg
Aanmaak van nieuwe bloedvaten is nodig om nieuwe tumoren te maken. Deze aanmaak wordt niet gezien. Dit kan zijn doordat ik in een helend proces zit. Er is geen vasculair patroon die de huidige diagnose van borstkanker ondersteunt. Wellicht is er nu een kentering aan de gang. De spanning in de schouders kan duiden op energietekort, dwz een te kort aan mitochondrieën (Mitochondriën zijn celorganellen die de in koolhydraten en vetten aanwezige energie overdragen aan ATP en zo ter beschikking stellen van energievragende reacties in de cel.)

Magnesium (tbron: Anthon de Bont)
is vermoedelijk het belangrijkste mineraal in ons lichaam, de dirigent van het gehele biochemische orkest, dat bij minstens 300 enzymatische processen betrokken is. Het zorgt o.a. voor een juiste zuur/basebalans, het adequaat functioneren van ons spier en zenuwweefsel, de instandhouding, ontgifting en juiste structuur van onze lichaamscellen, is een co-factor voor verschillende vitaminen en mineralen, verantwoordelijk voor een goede botmineralisatie, en de productie en activering van witte bloedcellen (meest recente ontdekking !), reguleert de bloedsuikerspiegel en maakt samen met ATP een belangrijk deel uit van de cel energie. Om met dr. Lawrence M. Resnick, een vermaard expert op voedingsgebied te spreken: "Zonder voldoende magnesium, functioneren cellen gewoonweg niet."

Verslag Medische Thermografie

 Geboortedatum:


29 april 1965


Report Ref:


363326


Datum scan:


20 mei 2015


Rapport type:


Borst-Thermografie


Thermograaf:


Birgitte Brouwer


Arts:


Matt Sullivan MD


HISTORY AND SUBJECTIVE COMPLAINTS:


Regular monitoring the healing process of breast cancer


THERMOGRAPHIC INTERPRETATION:


Some change is seen in 5- month follow-up study.

Thermal activity at the lower inner aspect of the left breast adjacent to the areola has further decreased when compared to 12-18-2014.

As such, there is no indication as to a current neovascular process with regards to the confirmed malignancy.

Right breast findings remain unchanged and in keeping with the multiple archived examinations.

This study is suitable for archiving.


DISCUSSION:


Left breast findings are considered stable to slightly improved from a thermal perspective.

Correlation with current conventional diagnostics is encouraged before resuming thermal screening.

Right breast findings are considered to be stable and low risk.


FOLLOW-UP:


Suggest repeat thermographic breast imaging in 6 months or 3 months following any significant upcoming treatment interventions.

Clinical Impression with Thermography Breast Imaging-Reporting and Data System (T BI-RADS)


Left Breast: Confirmed Malignancy

Right Breast: At Low Risk
—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden