29-10-2013 19:29

Een slecht begin van de detoxfase

Diarree
Vandaag echt een beroerde dag gehad nadat ik zondagnacht last van mijn darmen kreeg gevolgd door diarree. Op maandag had ik de hele dag diarree. Ik was op zondag met mijn moeder en June een hapje gaan eten in Op Hoodenpijl, een soort van Galgenmaal voordat ik aan de 7 dagen groenten/fruitsappen moest beginnen. Ik had daar een biologische salade gegeten met gegrilde groenten. Ik had een cappuchino toe genomen wat eigenlijk niet mocht tijdens de gehele detox-kuur. Dus ik dacht 'God straft onmiddelijk'. Later realiseerde ik me dat ik op de vrijmarkt bij het festival de Betovering een Surinaams groentehapje had gegeten die weliswaar van biologische groenten was gemaakt maar waarschijnlijk gefrituurd was. En ik ben bang dat mijn darmen hier niet blij mee waren. Maandagavond was ik in dubio of ik nu wel een darmspoeling kon doen en gelukkig kon een vriendin mij informeren dat ik minimaal 24-uur diarreevrij moest zijn. De volgende ochtend begon weer met diarree. Dat ik nu alleen groenten-fruitsappen drink werkt natuurlijk ook niet bevorderend helaas.

Darmkrampen
Rond een uur of 11 kreeg ik heftige darmkrampen, zo erg dat het wel leek alsof ik moest bevallen. Op een gegeven moment had ik het zo'n beetje elke minuut. Ik voelde me doodongelukkig. Ook deed mijn linkerborst heel erg pijn en in mijn hoofd werd ik ook naar. Gelukkig werd June door een vriendin en haar opa gehaald om bij hun te gaan spelen. Later op de middag heb ik mijn buren, Roel en Margareth gebeld of ze immodium voor me konden halen omdat ik op internet las dat dit kan helpen tegen darmkrampen. Ik wilde de dag ervoor niets innemen om de kuur niet te verpesten maar ik hield het niet meer uit. Toen Margareth rond 16.00 uur kwam begonnen de darmkrampen net af te nemen en dus heb ik toch niets ingenomen. Ook Sjoerd had ik gebeld om me QT te sturen. Fijn om zo veel lieve mensen om me heen te hebben.  Ik voel af en toe nog een lichte kramp maar het gaat beter. Van de diarree ben ik helaas nog steeds niet af dus darmspoelingen kan ik nog steeds niet doen helaas. Toch wel lastig om zo'n kuur zonder begeleiding te doen. Ik heb de servicedesk van Powerdetox weliswaar een mail gestuurd met mijn vragen maar tot op heden geen respons. Ik ga dan ook maar gewoon verder met de kuur maar dan nog even zonder darmspoelingen.

Pijn in mijn borst
Ik vraag me wel af of andere vrouwen met borstkanker soms ook zo'n pijn in hun borst hebben. Als ik reiki doe op mijn borst of tijdens het mediteren mijn hand op mijn borst leg, komen de tumoren heel erg aan de oppervlakte zodat je echt een bobbel kunt zien. Keihard voelt het dan. Ik voel de tumoren in mijn borst bijna altijd (moeilijk uit te leggen hoe maar ik voel het gewoon terwijl ik mijn rechterborst niet voel) en als ik er aan zit voelt het steeds anders.

Afspraak thermografie
Op 20 november staat mijn eerste afspraak voor een nulmeting dmv thermografie ingepland. Ik ben heel benieuwd hoe het er dan zal uitzien. Drie maanden later kan ik dan pas echt zien of er verandering is.

afspraak antroposofische arts
Inmiddels heb ik ook een uittreksel van de voordracht over kanker/tumoren vanuit antroposofische visie van Roger Crijns ontvangen. Fijn om de lezing ook op papier te hebben omdat het zo veel informatie was in één keer. Morgen eind van de middag heb ik mijn een eerste afspraak met deze arts zodat we samen kunnen kijken wat ik al doe en wat we nog meer kunnen doen. Ik zou het prettig vinden als hij mij verder kan begeleiden in mijn proces.  

E-nummers
Na een hele dag op bed gelegen te hebben, heb ik gelukkig ook nog iets nuttigs gedaan vanavond; mijn keukenkastjes gecheckt op artikelen met E-nummers. Op internet de E-nummers gecheckt en o.a. de Koopmans hartige taart staat werkelijk bol van de schadelijke E-nummers. Ook de popcakes ingrediënten bevatten te veel schadelijke E-nummers, wat me overigens niet echt verbaaste. Ik heb alles in de vuilnisbak gegooid. Wil je ook weten wat de foute E-nummers zijn
:https://www.ahealthylife.nl/lijst-van-e-nummers/.

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden