28-08-2013 10:35

holistische massage, quantum touch

Op woensdag had ik een afspraak met Emmy Goldbach voor een holistische massage. Ik heb altijd veel baat bij haar massage gecombineerd met een gesprek. Er komt vaak veel los tijdens een massage en ik had al vaak gemerkt dat ik nog veel oud zeer had wat blijkbaar nog niet verwerkt was. Hoewel Emmy me de eerste keer dat ik bij haar kwam had verteld dat het belangrijk was dat ik niet gehaast/gestresst bij haar zou aankomen was dat bij mij vaak toch het geval omdat mijn 'vrije' woensdag altijd een drukke dag was. 's Morgens bracht ik June naar school, daarna naar de spinningles, soms snel een kopje koffie na afloop met Jeanette, dan boodschapjes doen, naar huis om razendsnel te douchen en aan te kleden waarna ik altijd gehaast June ging ophalen van school om 12.15 uur. Daarna snel samen lunchen en naar de musicalles in Rijswijk (waar parkeren altijd een groot probleem was op dat tijdstip). Als June in de les zat had ik altijd wel boodschapjes te doen (shoppen dus) in de Bogaard en daarna moest ik altijd snel weer terug naar muscialles om June weer op te halen. Sinds mijn moeder een nieuwe knie heeft, gingen we dan na de les meteen door naar mijn moeder in Den Haag met wie we dan de boodschappen gingen doen, een kopje thee bij haar thuis drinken en door naar de turnles in Voorburg. Wordt je al moe van het lezen? Zo besteedde ik tot mijn diagnose borstkanker mijn vrije dag en lukte het me dus nooit om echt relaxed aan te komen bij Emmy voor mijn massage. Ik heb bij haar dan ook wel eens zitten huilen omdat ik doodop was. En toch heb ik jarenlang op die manier geleefd.

Voorlopig was dit mijn laatste massage bij Emmy omdat mijn verzekeringspotje voor alternatieve geneeswijzen op begon te raken en ik daarom keuzes moet maken waaraan ik mijn geld het beste kan besteden. De komende tijd besloot ik mijn geld uit te geven aan acupunctuurbehandelingen in de hoop dat dit iets kan betekenen voor mijn borstkanker en mijn schouderpijn.

Quantum Touch
's Middags ging ik voor een quantum touch behandeling naar Sjoerd. Volgens de pendel van Sjoerd was er met mijn rechterborst niets aan de hand. Voor de linkerborst gaf de pendel wel kwaadaardig aan. Laten we hopen dat hij gelijk heeft en mijn rechterborst gezond is.

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden