02-11-2013 12:37

interview Louise Hay - genezen van kanker zonder operatie

https://www.uitgeverijdezaak.nl/levensverhaallouisehay.html

Louise Hay, schrijfster van vele zelfhulpboeken waaronder haar eerste boek uit 1976 "Je kunt je leven helen" kon haar zienswijze in praktijk brengen toen ze zelf de diagnose kanker kreeg. Ze onderzocht alternatieve mogelijkheden, in plaats van operaties en medicijnen, en ontwikkelde een intensief programma van affirmaties, visualisaties en reiniging door middel van voeding en psychotherapie. Binnen zes maanden was ze volkomen genezen van kanker. Bovenstaand de link naar een interview waarin ze vertelt over haar leven en haar genezing van kanker. Louise is mijn grote voorbeeld.

 Ik las dit boek voor het eerst in 2001 en heb het in vele jaren nog vaak opnieuw doorgelezen. Met mijn moeder heb ik ooit de cursus gedaan.
Deze week heb ik de DVD besteld met de film uit 2009, gebaseerd op het boek. Louise Hay was toen 80 jaar (ze is inmiddels 87 jaar). Zie onderstaande link om een trailer te zien:https://www.palaysia.com/ychyl/index.html

Ook heb ik een CD gekocht met meditaties van Louise Hay, gericht op het innerlijk kind. Iedereen heeft een innerlijk kind en Louise helpt ons om meer van dit kind te houden. Aangezien het innerlijke kind een deel van ons is, kunnen we hierdoor meer van onszelf gaan houden en dus meer levensgeluk ervaren.
Louise helpt ons ook om de woede toe te laten die we voelen om wat ons in het verleden is aangedaan. Als we die woede helemaal hebben toegelaten, zijn we klaar voor de volgende stap: vergeven. Op deze cd staan verschillende visualisatie-oefeningen aan die kunnen helpen om te vergeven.

Haar laatste boek ga ik binnenkort kopen van de boekenbon die ik van mijn vriendin Nancy heb gekregen. Nancy, nogmaals dank hiervoor.

Ik heb weer een hoop te lezen, te luisteren en te visualiseren!

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden