03-10-2013 15:02

Kanker de Baas

Ard Pisa heeft een bestand geüpload via Facebook.

Wie de berichtgevingen van het Antoni van Leeuwenhoek goed volgt, ziet opmerkelijke zaken. Wat zou het fijn zijn als de media daar eens aandacht aan zouden schenken. Het artikel van vandaag van Wybo Algra in Trouw meldt dat genentest het nut van chemo bij borstkanker kan bepalen. Op 13 april 2013 stond nog in de Telegraaf obv een interview (kanker de baas) van prof dr. R. Bernards van hetzelfde instituut de volgende zeer schokkende uitspraken:

““75% van alle kankermedicijnen werkt niet …… drie van de vier patiënten heeft dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt. Sommige therapieën die toegediend worden bij longkanker of alvleesklierkanker, worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid.” “

““Jaarlijks geeft de wereld 49 miljard dollar uit aan kankermedicijnen. Daarvan wordt 37 miljard dollar gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken in plaats van beter. Want je hebt als kankerpatiënt wel de ellendig bijwerkingen, maar je hebt geen baat!””

Je hoeft niet gestudeerd te hebben, wil je tot de conclusie komen dat we vandaag nog moeten stoppen met chemo! Hier is sprake van patiënt onveiligheid! Ik hoop dat de reguliere media de moed hebben om eens de andere kant te belichten. De cijfers over kanker in NL zeggen genoeg, het eind is nog lang niet in zicht, we zitten op het verkeerde pad al 150 jaar, want anders zou de ziekte allang onder controle zijn. Bijgaand de artikelen en verwonder je!

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden