14-09-2014 09:36

Kanker is te genezen in minder dan 3 minuten

Helaas komt dit niet voor in de door de farmaceutische industrie gecontroleerd Westerse geneeskunde. Maar in een ziekenhuis in Peking verdwijnen tumoren zonder medicijnen of verdoving met alleen gevoel en vibratie, binnen drie minuten.

Als wij in ons land en ook in de rest van de Westerse wereld, kanker krijgen dan zijn er een aantal opties. Het merendeel van de mensen luistert toch naar artsen in reguliere ziekenhuizen, familie, vrienden en bekenden (helaas, ondanks de vaak goede intenties) en gaat een traject in van chemotherapie en/of bestraling waarbij hun al zwakke immuunsysteem nog minder sterk wordt en waarbij de overlevingskansen uiteindelijk niet erg groot zijn. 

Of mensen kiezen voor een volkomen natuurlijke behandeling met producten zoals abrikozenpitten, passen vaak hun dieet drastisch aan en kijken in de ideale situatie naar de onderliggende fysieke en/of mentale oorzaak en bereiken daarmee wonderbaarlijke resultaten. Het lichaam en dus het immuunsysteem, wordt sterker en daarmee verdwijnen dan de tumoren. Interessant in dit verband is ook de film van Dr Burzynski die met succes op natuurlijk wijze kanker geneest en nu een mijpaal heeft bereikt omdat na 30 jaar zijn methode eindelijk erkend is.

Maar, er is nog een andere manier en die kun je zien in onderstaande video waarin Greg Braden uitlegt hoe deze werkt en waar je vervolgens het proces en resultaat met eigen ogen kunt zien. 

Het gaat in dit geval om een Chinese vrouw met een tumor van ongeveer 8 centimeter groot in haar blaas. Westerse artsen hadden dit geval bekeken en geoordeeld dat het een hopeloze zaak betrof. 

Toen kwam ze terecht in een ziekenhuis zonder medicijnen in Peking. Bijna niet voor te stellen, een ziekenhuis zonder medicijnen. De vrouw wordt in het ziekenhuis behandeld door drie 'dokters'. Dit zijn mensen die hele oude wijsheden en kennis gebruiken die opmerkelijk goed werken. Zij doen het via het creëren van een (gezamenlijk) gevoel. 

Deze drie behandelaars samen creëren exact dat gevoel alsof de vrouw al is genezen. Je ziet(!) in minder dan drie minuten de tumor verdwijnen. Via een monitor van het echo-apparaat kun je meekijken in het lichaam van de vrouw. Ze is volledig bij bewustzijn, ze gebruikt geen enkel medicijn, maar ze gelooft in het proces dat daar plaatsvindt. 

Voor Westerse begrippen valt dit in de categorie “wonderen”. Op een bepaalde manier is het dat ook; het is het mirakel van het creëren van je eigen werkelijkheid, zelfs ook in onze 3D wereld.

 

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3654:kanker-genezen-in-minder-dan-drie-minuten-video&catid=17:gezondheid&Itemid=30

 

Wat een inspirerende video weer!

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden