03-03-2014 19:33

CDS kuur

MMS/CDS kuur
Nadat ik de afgelopen weken eindelijk wat meer rust had gevonden en niet meer non-stop in de boeken en op internet alles aan het uitpluizen was wat mijn genezing kan bevorderen, zat ik afgelopen weekeinde weer bijna non-stop op internet (met gigantische pijn in mijn nek tot gevolg). Ik vond meerdere adressen waar ik een MMS kuur kon kopen maar volgens de huidige wetgeving voor alternatieve middelen mogen deze firma's wel het middel verkopen maar geen verdere informatie verstrekken waardoor het een lastige zoektocht was wat het juiste is voor mij. Een lotgenote vertelde me dat ik absoluut een begeleider nodig zou hebben, al was het alleen al om te weten wat en wanneer je tijdens zo'n kuur wel en niet mag eten en drinken. Uiteindelijk heb ik twee firma's benaderd met vragen (Meditech Europe en Heel Bewust) en Henk van Rooijen (een gepensioneerde homeopathische arts die mede-auteur is op de blog van Linda Woudstra en die de begeleider was van mijn lotgenote). Met Henk van Rooijen had ik gedurende het weekend uitgebreid mailcontact en op maandagochtend had ik al een afspraak met hem een Weert voor een uitgebreid consult. Zo'n 1,5 uur later stond ik na een fijn gesprek weer buiten met de nodige middelen. De kosten waren 50 Euro voor het consult en 60 Euro voor alle middelen, verdere consults zijn gratis.) Voor de orale inname heb ik gekozen voor CDS in combinatie met DMSO (dit middel heeft een minder sterke geur dan MMS en wordt gecombineerd met DMSO ipv citroenzuur. Daarnaast heb ik MMS2 capsules en MMS1 ga ik gebruiken in een spray zodat ik mijn borst ermee kan behandelen.
                                   Alle benodigdheden voor mijn kuur  


                            En alle andere supplementen/vitamines/oliën/crèms

Wat is MMS?
MMS is al bij meer dan 75.000 mensen succesvol gebruikt in de afgelopen 8 jaar. MMS is geen geneesmiddel en wordt dus een voedingssupplement genoemd. Het vernietigt virussen, bacteriën, schimmels en zware metalen, helpt tegen hepatitis, tbc, Malaria, Ziekte van Lyme, helpt afvalstoffen van virussen te verwijderen en andere lichaamsvreemde stoffen, zodat uw lichaam niet meer hoeft te vechten tegen vijandelijke indringers en het totaal verzwakte immuunsysteem de kans krijgt om terug sterker te worden.
bron: https://gezondheidsweb.blogspot.nl/2008/11/miracle-mineral-supplement-mms.html
https://www.kankerhoeverder.nl/mms/
https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/chloordioxine-kuur/

Hoe werkt MMS?
‘Het werkingsmechanisme van MMS is heel eenvoudig en natuurlijk. Het chloordioxide dat bij activering van MMS vrijkomt, wordt door de maag en de darmen aan het bloed in het lichaam afgegeven en door de rode bloedlichaampjes opgenomen. Zit het chloordioxide eenmaal in het bloed, dan wordt het door het hele lichaam getransporteerd en op die plaatsen waar het met ziektekiemen en gifstoffen zoals zware metalen, in aanraking komt, reageert (oxideert) het onmiddellijk en vernietigt het de ziektekiem of metaal. In dit proces wordt het chloordioxidemolecuul ook opgelost. Het Cl atoom wordt met het Na+ atoom tot een molecuul keukenzout (NaCl) verbonden. De zuurstof verbindt zich tot water (H2O) of koolstofdioxide (CO2) en wordt uitgeademd. De ziektekiemen zijn vernietigd en daarna door het lichaam uitgescheiden. Er blijft dus van beide praktisch niets meer over.’
Bron citaat: boek MMS, Ziektes Eenvoudig Genezen, blz. 23, auteur Leo Koehof (3)

Het protocol
Er zijn diverse protocollen en ik begin een week lang met protocol L2 waarbij ik elke dag gedurende 8 opeenvolgende uren, elk uur een bepaalde hoeveelheid CDS +DMSO moet innemen in gekookt afgekoeld water. Het flesje met CDS moet in de koelkast bewaard worden en dat betekent dus dat ik overal naar toe ga met een koelboxje (temperatuur moet lager zijn dan 11 graden). Elk uur op tijd innemen vergt nogal wat discipline! Zeker als je net even boodschappen aan het doen bent en het duurt langer dan verwacht. Ook als je afspraken buiten de deur hebt is het vrij lastig. 20 Minuten voor en na het innemen mag ik niet eten of drinken. Dat betekent dus dat ik na elke inname 20 minuten de tijd heb om iets te eten of te drinken. Dit mogen alleen tussendoortjes zijn, geen grote maaltijden, geen medicatie of anti-oxidanten, geen koffie (drink ik sowieso niet meer), geen zwarte maar ook geen groene thee. 1 Uur na het ontbijt mag ik beginnen met de kuur en 2 uur na de laatste dosis mag ik weer alles nemen wat ik nodig heb aan medicatie, supplementen etc. De dosis CDS gaat in 6 dagen van 0,5cc + 1 dr. DMSO naar 1,5cc + 3 dr. DMSO.

Voeding
Ik vind het vrij lastig wat ik nu voor de lunch kan eten want anti-oxidanten zit in heel veel voeding. Uiteindelijk heb ik besloten het Budwig papje als lunch te nemen. Helaas kan dit dan weer niet met goji-bessen of noten. Ik ben dinsdag begonnen en tot nu toe gaat alles goed en heb ik geen last van bijverschijnselen. Ik ben erg blij met mijn begeleider die ik al menig mailtje met vragen gestuurd heb. Zoals beloofd is Henk dag en nacht en zelfs in het weekend bereikbaar. Na een week krijg ik een ander protocol (kankerprotocol) en wordt de kuur zwaarder.

Waarin zitten zoal antioxidanten? Bron:  www.optimalegezondheid.com

Voedingsmiddelen met antioxidanten Antioxidanten tegen verschillende aandoeningen!

+ druivenpitten, ginkgo biloba, knoflook, mariadistel, kruidnagel, kaneel, geelwortel en oregano, olijven, Gojibessen, walnoten

Do Not Use Antioxidants Within 4 Hours of the Budwig Diet
Anti-oxidants should not be used within 4 hours of the Budwig diet. This means 4 hours before or 4 hours after. Anti-oxidants include the “Secret Product” (below), DMSO, MSM, Vitamin C, Vitamin D3, and perhaps other products.
Tot mijn schrik las ik dit vanmiddag. Ik nam mijn vitamines voorheen ook tijdens de lunch maar als ik deze teksten moet geloven is dit dus niet goed. Ik heb er diverse websites op nagekeken en vindt allerlei verschillende informatie. De meeste websites geven aan dat je walnoten en gojibessen kunt doen in het Budwigpapje maar dit zijn toch echt antioxidanten. Het blijft lastig om te weten waar je nu goed aan doet. Ik weet het in dit geval even niet meer. 

Inmiddels is het laat op de avond en ontving ik zojuist een antwoord van een lotgenoot:
MMS en dus CDS zijn oxidant - het Budwigpapje ook - dus ze neutraliseren elkaar niet. Kennelijk mag een beetje anti-oxidant wel... in de vorm van wat fruit...

Reguliere controle
Ik was nog in dubio of ik baat zou hebben bij een ruguliere controle. Maar wat voor controle dan? Mammografie vind ik niet veilig en onbetrouwbaar. Het laatste wat je moet doen met een borst waar (mogelijk) kankercellen inzitten, is deze stevig pletten in een machine. Uit onderzoek blijkt dat dit pletten dan ook kan leiden tot verspreiding van tumorcellen. Door het persen kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in de kleine bloedvaten rondom een groepje tumorcellen waardoor ze zich makkelijker kunnen verplaatsen. Daarbij is er bij mammografie sprake van een cumulatief effect van straling en straling wil ik ook graag voorkomen. PET- en CT scans zijn ook gevaarlijk vanwege de hoge hoeveelheid straling die normale cellen kunnen schaden. Ik wil ook niet dat er weer biopsie gedaan wordt vanwege de kans op bloedingen, het verspreiden van de kankercellen met als gevolg mogelijk uitzaaiingen. Om dezelfde reden wil ik liever geen chirurgie. Chirurgie kan ook leiden tot de verspreiding van kankercellen.
Vorig weekend stuurde ik een brief naar prof. Ruttgers met een aantal vragen om zo voor mezelf meer duidelijkheid te krijgen. Vrijdag had ik de antwoorden binnen.

Tumoren ingekapseld?
Op mijn vraag of de tumoren ingekapseld zijn kreeg ik het volgende antwoord:
voor zover ik het u weer kan nagaan en heb beoordeeld, denk ik dat er in een groter gebied van de linkerborst een uitgebreide ductaal carcinoma in situ in het melksysteem zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en dat op één plaats die kwaaraardige cellan door de wand van de melkbusjes heen zijn gebroken en een zogenoemd infiltrerend carcinoom hebben gevormd. Dat is nooit "ingekapseld"en dan dus altijd kwaad.

MRI Scan/Thermografiemeting
Volgens Ruttgers is een tweede MRI de juiste manier om te onderzoeken hoe het met de tumoren staat. Hij is gaarne bereid dit voor mij te regelen maar dan alleen in het kader van een adequate behandeling. Tja, ik kan die beslissing nu nog niet maken. Ik vind het ontzettend moeilijk. Natuurlijk maak ik me ook zorgen maar ik geloof ook nog steeds in een andere wijze van genezing en wil nu nog niet gaan voor een amputatie en dus heb ik in elk geval vast mijn derde thermografiemeting ingepland op 21 mei. Vandaag heb ik weer bijna de hele dag en avond op internet informatie gezocht en ik moet zeggen dat dit me ook niet bepaald bevorderlijk lijkt voor mijn genezing. Tijd om naar bed te gaan en zaterdag en zondag eens proberen te relaxen (naast het huis schoonmaken want ook dat moet gebeuren).

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden