29-11-2013 13:12

Natuurlijk geneesmiddel (Graviola) tegen kanker 10.000 x sterker dan chemo

https://www.gewoon-nieuws.nl/2013/03/natuurlijk-geneesmiddel-tegen-kanker-10-000-x-sterker-dan-chemo/#.UpiEWb5gWCr

Zie bovenstaande link voor het hele artikel. Zal er ooit een einde komen aan de macht van de farmaceutische industrie? Dit hebben ze gelukkig niet gewonnen!

Ik drink sinds 3 maanden thee van de graviola plant. De bladeren komen uit de diepvries en koop ik bij een tropische winkel in Den Haag.

 

Resultaten onderzoek niet openbaar

Toen onderzoekers van het Gezondheidswetenschapsinstituut over het Graviola onderzoek werden geïnformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom. Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel. Het Nationale Kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden. Onweerlegbaar bewijs! De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt.

Geen bijwerkingen zoals; misselijkheid en haaruitval

Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger. Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen. Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn. Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging. Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust. Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen (zoals maag- en haarcellen) waardoor er afschuwelijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies. Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

Na zeven jaar is het zwijgen dan eindelijk verbroken.

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden