09-04-2014 07:00

PsyQ en overgeven na MMS2 capsules

PsyQ
Gister had ik dan eindelijk een gesprek met degene die mijn behandelaar zou worden. Helaas kreeg ik bij het gesprek geen gevoel dat ik bij haar, en bij PsyQ in het algemeen, aan het goede adres ben. Ik heb vanochtend dan ook meteen mijn afspraak voor volgende week afgezegd en de 'behandeling' stopgezet. Wat mij verbaasd is de vele intakegesprekken bij PsyQ. In een heel ver verleden heb ik op advies van een vriendin een paar gesprekken gehad met een psychotherapeut waarbij ik direct op de goede weg werd geholpen en na 4 of 5 gesprekken zo geholpen was dat ik ik hem niet meer nodig had. Die man heeft me toen een paar hele wijze lessen geleerd waardoor ik goed inzicht kreeg in die dingen die niet goed gingen in mijn leven. Daar waren geen intakegesprekken voor nodig. Tijdens elk gesprek kreeg ik meer inzicht in mezelf en daar ben ik deze therapeut eeuwig dankbaar voor.

Geraspte appel met kaneel tegen misselijkheid en overgeven
Gister heb ik voor inname van elke MMS2 capsule een stukje gerapte appel met kaneel gegeten. Misselijk wordt ik nog steeds van de capsules maar overgeven heb ik niet meer gedaan dus dit werkt prima.Ik begin het wel een beetje zat te worden maar ik houd de hele kuur vol tot ik op vakantie ga en dan ben ik er wel even klaar mij.  

Vakantie 'Vierkamp
In de zomervakantie gaan June en ik 10 dagen lang kamperen in Drenthe. Samen met volwassen deelnemers worden er door de organisatie, de staf van de Christengemeenschap, actieve en verdiepende workshops georganiseerd terwijl de kinderen hun eigen programma volgen. Ik ben op dit kamp gekomen via Gita, mijn fysiotherapeute bij wie ik ritmische massage heb. Zij is vele jaren met haar man en kinderen naar dit kamp geweest en oudste kind is dit jaar voor het eerst mee naar het buitenland geweest. Ze organiseren voor alle leeftijden geweldige kampen. Op zo'n kamp zijn alle maaltijden inclusief en ik maakte me nog een beetje zorgen of mijn dieetwensen geen probleem zou opleveren maar gelukkig heb ik van de priester van het kamp gehoord dat dit geen enkel bezwaar is. Overigens hoef je geen geloof aan te hangen om mee te kunnen gaan op deze kampen. Hoewel ik op een gegeven moment ook nog geen twijfelen over het kamperen op zich, was June inmiddels zo enthousiast dat ik mijn twijfels over boord heb gegooid en we er gewoon voor gaan. Op zo'n kamp is weinig luxe en dat maakt het juist ook lekker back to basics. We zijn 10 dagen heerlijk in de natuur en gaan allemaal leuke dingen doen. We moeten nog wel een tent regelen maar dat komt wel goed en misschien nog wat sportievere kleding aanschaffen want June en ik houden nogal van elegant maar daar zullen we wellicht toch wat andere kleding kunnen gebruiken. De zorgen dat onze vakantie misschien niet door zouden kunnen gaan vanwege een operatie zijn helemaal van de baan. Wij gaan straks onbezorgd genieten.

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden