06-10-2015 21:48

Tijd voor nieuwe acties

Esotherische oliën en visualisatie
Voor mijn verjaardag had ik een AromaCare behandeling  gekregen van mijn vriendin Karin Bosscher. De AromaCare methode maakt gebruik van de pure en zuivere DoTERRA essentiële oliën. Door deze oliën met een bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op diep nieveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hersteld. De massage was fantastisch en het bijzondere aan deze oliën is dat je er een aantal oraal kunt innemen. Wild oranje en lemon is echt verrukkelijk in een glas water.  Voor de tumoren in mijn borst had ik tevens de Frankincense olie gekregen die ik sindsdien elke avond op doe. Bij een bijeenkomst over de vitamines die verkocht worden van Doterra werd ook e.e.a. verteld over visualiseren. Nu doe ik dit al jaren maar wat nieuw voor mij was is om de negatieve overtuigingen (ik wil dit mààr ..... kan ik dat wel) allemaal op te schrijven en vervolgens te vernietigen. Zij raadde ook aan om op te schrijven wat je wil bereiken en 7 keer waarom te vragen om zo tot de kern te komen. Ik werd zo enhousiast na alle verhalen over het visualiseren dat ik besloot hier elke avond meer tijd aan te gaan besteden. 

Resultaten
Ik visualiseerde niet alleen mijn gezondheid maar van alles wat ik wilde. Zo kon je een boek winnen via de website en de facebookpagina van de Vrouwenacademie. Het ging om het boek "Radicale Remissie" wat ik heel graag wilde hebben en waar ik later meer over zal vertellen. Een week later kreeg ik een e-mail binnen dat ik het boek gewonnen had. In dezelfde week was er een actie om kaarten te winnen voor het Happinez festival. Daar wilde ik heel graag naar toe met Mirjam, een collega/vriendin, maar ik vond de entreekaarten nogal prijzig. Ik won twee kaarten voor het festival. Ook visualiseerde ik dat ik modeshows liep daar ik de afgelopen twee jaar niet veel meer had gelopen en het werk mistte. Als eerste kreeg ik een show binnen voor het goede doel, geen betaling dus. Ik bedacht me dat ik wel geld bij moest visualiseren;-) Vervolgens kreeg ik nog een show via via en nog eens 4 shows via een bureau waar ik niet eerder voor gewerkt had maar al jarenlang mee bevriend was via Facebook. Het bleek dat sommige bureaus nog denken dat ik mijn eigen bureau heb terwijl ik daar al een paar jaar geleden mee gestopt ben. Shows lopen is nog steeds mijn grote passie en ik heb genoten van de weekenden waarop ik modeshows gelopen heb. Heel veel resultaten met visualiseren dus in een korte tijd. 

Radicale Remissie
Het boek Radicale Remissie beschrijft onderzoeken en mensen die middels negen speerpunten een radicale remissie van hun kanker teweeg hebben gebracht.Na een wereldwijd onderzoek naar meer dan duizend gevallen van radicale remissie - mensen die na een diagnose van een ernstige of zelfs terminale kanker volledig genezen zijn - geeft dr. Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker gespecialiseerd in de integratieve oncologie, in dit boek de resultaten van dit onderzoek. Het eindresultaat van dit onderzoek bevat de verbazingwekkende inzichten van de negen speerpunten, die dr. Turner bij nagenoeg iedere overlevende met een radicale remissie, die ze heeft bestudeerd, heeft aangetroffen en een uitleg van hoe de lezer deze leefregels zelf kan toepassen. Radicale-remissie-overlevers vertellen hun verhaal, waarbij actiepunten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek opent onze ogen voor wat mogelijk is op het gebied van blijvende genezing, van radicale remissie. Dit boek toont aan dat het mogelijk is om zelf voor een 'spontane genezing', een radicale remissie, te zorgen en je kanker te laten verdwijnen en te voorkomen dat die terugkomt, of te voorkomen dat je überhaupt kanker krijgt.

Happinez festival
Voor het festival had ik twee lezings gereserveerd waarvan we de eerte helaas gemist hadden door de file naar het parkeerterrein van het festival. Het mocht onze pret niet drukken. De sfeer op het festival was fantastisch en het weer was super. De tweede lezing was van Brandon Bays. De zaal van bomvol en ook alle mensen die niet gereserveerd hadden maar graag naar binnen wilden mochten vooraan op de grond komen zitten. Brandon begon de lezing met het publiek elkaar in rijen te laten masseren. Dat maakte iedereen blij en aan het lachen. Daarna sprak ze over de helende reis wat me eraan herinnerde dat ik nog niemand had gevonden met wie ik de helende reis zou kunnen doen. Meer hierover later in deze blog. We hebben die dag nog een yoga workshop gedaan. Ook hadden we het geluk dat we beiden twee healings konden ondergaan van Ronald Gerdingh (holistische fysiotherapeut) en van Margaretha de Vries (door haar beperkte gezichtsvermogen kijkt ze vanuit haar hart naar de ander, de bron van al Heling want van daaruit kan ze de Goddelijke kracht laten werken waardoor genezing mogelijk is). Verder waren we bij de lezing van Hans Andeweg "Toeval bestaat niet". 

Begeleiding bij de helende reis
Nadat op het Happinez festival de helende reis was besproken had Mirjam eens bij haar haptonome, Moniek Wiegel,  nagevraagd of zij hiermee bekend is en zij bleek het boek te kennen en de reis ook op CD's te hebben staan die ik vervolgens te leen kreeg. Zij heeft niet eerder iemand hierin begeleid maar wil mij wel graag hierbij helpen en ik heb eind oktober een eerste afspraak met haar gemaakt. Zij werkt als fysiotherapteut, haptonoom en hypnotherapeut. Ik heb inmiddels 1 CD beluisterd (de andere doet het helaas niet op mijn installatie) maar het lukt mij niet of zelf de reis te doen. Ik heb echt iemand nodig om me te helpen in de diverse lagen te komen en ik hoop dat het met Moniek wel gaat lukken. Ik kijk uit naar mijn eerste afspraak met haar en ik hoop echt dat we kunnen ontdekken wat voor emotionele ballast er nog in de tumoren zit waardoor een volledige remissie in de weg zit. 

Sensi Therapie
Eind augustus werd ik via Spiegelbeeld benaderd door Hendrika. Zij had mijn interview gelezen en wilde graag met mij in contact komen. Nadat zij het interview had gelezen had zij bedacht dat als zij ooit met kanker gediagnosticeerd werd, zij het op dezelfde manier wilde doen als ik. Slechts een paar dagen later voelde ze een knobbeltje in haar borst en kreeg ze in het ziekenhuis de diagnose borstkanker. Ze weigerde reguliere behandeling en ging voor de alternatieve weg. Na drie maanden was de tumor iets toegenomen maar ze zet door en voelt zich daar uitstekend bij. Haar man Kees is heel dankbaar dat zij gekozen heeft voor de alternatieve weg en biedt mij, als dank,  Sensi therapie aan. Half september had ik een modeshow bij hun in de buurt en hebben we kennis gemaakt. Eind september ben ik naar de praktijk van Kees in Waalwijk geweest; een prachtige praktijk waar ook de opleiding tot Sensi therapeut wordt gegeven. Onderdelen uit deze opleiding zijn o.a. remedies, allergiemeting, chakra's, EFT, oligotherapie, holistic pulsing, drukpuntmassage, voedingssupplementen, aura's, diëten & ontgiften en edelsteentherapie. 

Sensi allergie- en intolerantietest
Eerst deden we de test wat ik wel en niet mag hebben. Ik moet veganistisch eten, mag geen inheemse en uitheemse vruchten meer (hiervan at ik vooral veel appels, peren, ananas, banaan, kiwi, mango, watermeloen en gember, vaak  verwerkt in mijn sappen). Ik was er al bang voor dat ik te weel fruitsuikers binnen kreeg want ik had de laatste tijd veel fruitsappen gemaakt terwij ik weet dat de fruitsuikers niet goed voor de kankercellen zijn. Die groeien nu eenmaal op suiker. Voor het ontbijt ben ik overgestapt op ongezoete havermouthpap, gekookt in amandelmelk en water. Ook mag ik geen gevogelte, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. Geen tarwe (vermijdde ik sowieso al), geen zonnebloempitten (oeps, gister nog gegeten dus niet goed opgelet), geen alcohol (neem ik al langer niet meer), geen snoep (ook geen pure chocolade meer, zo'n beetje het enige wat ik nog mocht voorheen, geen enkele zoetstof, suiker, honing en geen smaakversterkers. 

Vitamines en supplementen
Vitamine D3, 2x per dag (twee dadels eten als tussendoortje mag)
Vitamine C, 2 x per dag1
abrikozenpitten, 20 stuks per dag
K2, 1 x per dag
Sensikuur jodium, 2x3 druppels per dag
Sensikuur 93-31, 1 x per dag 3 druppels (houden van jezelf en voor jezelf opkomen. Je kan ervan gaan dromen over oude thema's)
Sensikuur 94-54, 1 x per dag 3 druppels (om op je gevoel te leren vertrouwen)
Sensikuur 1000, 2 x per dat 1 stuk
Sensikuur iris, 3x per dag 10 druppels
knoflookpillen, 3 x per dag 1 stuk
alkalisch water drinken
nat keltisch zeezout

Magnesium, ijzer, chlorella en sepia hoef ik op dit moment niet meer te nemen. 

Pijnbank
Vervolgens mocht ik gaan liggen op de behandeltafel en ging Kees op allerlei punten drukken waarbij ik moest zeggen waar het pijn deed en hij me dan vertelde met welk orgaan dit punt in connectie stond. Ik had veel pijnlijke plekken en de thema's die hierbij hoorden klopten voor mij als een bus. Nu heb ik nogal een hoge pijngrens en Kees leerde me om eerder aan te geven wanneer ik pijn had (niet over mijn grenzen heen laten gaan). Sommige plekken waren extreem pijnlijk en het viel me nog mee dat ik de volgende ochtend slechts 1 blauwe plek had;-)  Wat was ik blij toen ik weer van de bank af mocht! Kees leerde me ook hoe ik via EFT aan de slag kon met het verwerken van oud zeer. Ik was zeer onder de indruk van alle kennis die Kees heeft en heel blij dat ik via Spiegelbeeld met hem en Hendrika in contact ben gekomen. 
Na afloop heb ik heerlijk gegeten bij Hendrika en Kees. Hendrika had op en top gezond gekookt. We hebben nog veel informatie uitgewisseld die avond. Over een paar weken zullen we weer afspreken om te kijken hoe het gaat.

Migraine
Helaas heb ik te vaak nog migraine. Dat frustreert me nogal, temeer omdat ik het meestal 3 dagen achter elkaar heb en over het algemeen in het weekend. Soms kan ik het verklaren en soms ook echt niet. Ik hoop dat ik ook hier met Moniek Wiegel naar kan gaan kijken of met Kees. In elk geval ben ik op dit moment lekker bezig met nieuwe therapieën. Op 18 november heb ik weer een thermografische meting en ik hoop op een verbetering ten opzichte van de meting in mei. Een tijdje heb ik me voornamelijk met de voeding en de vitamines en supplementen bezig gehouden maar ik vond het nu weer eens tijd voor actie. Tenslotte wil ik een remissie bereike en het liefst niet morgen maar nu!

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden