28-01-2017 14:32

Uitslag 8 ste thermografische meting

8ste thermografische meting, woensdag 18 juni 2017

Een Vita-K meting is naast de thermografische meting gedaan; deze meting geeft een beeld van de calcium huishouding en de conditie van de bloedvaten. Dit in relatie met osteoporose en aderverkalking maar ook met micro-calcificaties in de borsten.

Op de thermografiebeelden was te zien dat ik nog steeds heel veel spanning op de rug, nek en schouders heb. Duidelijk is dat dit nog niet verbeterd is. Doordat ik te weinig rust neem en te veel stress heb wordt mijn maag te basisch en vitamines helpen dan niet omdat ze niet goed worden opgenomen. Stress doet de lymfen samenknijpen. Mijn lichaam haalt reserves uit de botten. Dit zou de pijn in mijn knieën, die ik sinds een paar weken heb, kunnen verklaren. Mijn slokdarm is ook te warm. Ook krijg ik mijn schildklier niet in orde waardoor mijn lichaam in de spaarstand wordt gezet. Mijn vele migraines (de laatste maanden van 2017 elk weekend) geven volgens Birgitte ‘kortsluiting’ aan.

Adviezen:

  •  ’s avonds 20 minuten een voetenbad met magnesium en lavendelolie (Een tijd lang had ik dat gedaan maar dat was er het laatste jaar bij ingeschoten, net als meditaties en visualisaties)
  • capsules appelazijn (merk NOW) in te nemen voor de eerste hap van elke maaltijd Magnesium en calcium hebben dit nodig om te kunnen worden opgenomen.
  • vitamine K2 te slikken (100 mcg per dag) en jodium blijven slikken
  • het eten van grasroomboter, kippetjes, eitjes e.d. (extra calcium mag niet worden geslikt)
  • evt. zwarte zalf overwegen (bij gebruik alleen onder begeleiding). Ik heb hier al vaker over nagedacht omdat ik het gevoel het dat de tumoren eruit willen en dat lijkt een manier te zijn als ik dit niet operatief wil laten doen. Er zijn veel positieve verhalen maar ook negatieve met de meest vreselijke foto’s van ernstige verminkingen van het lichaam. Het is ook heel eng om zoiets te proberen zonder dat ik verstand van heb. Om te beginnen heb ik een verzoek gedaan om lid te worden van de Facebookgroep “The bloodroot salve discussion”. Ik ga me erin verdiepen en het bespreken met mijn Sensi therapeut. Ik ben in oktober voor het laatst bij Kees geweest en via hem gebruik ik een olie (oraal en op de borst) waarin o.a. Frankincinse olie zit en hier heb ik een goed gevoel bij) en ik hoop dat deze olie de tumoren uit de borst kan krijgen. Inmiddels heb ik deze olie en aantal maanden gebruikt en ben ik weer doorheen. Hij zij me toen al dat mijn migraines wijzen op een vorm van burnout en dat ik moest oppassen omdat stress funest is in mijn situatie.

Zwarte zalf is misschien wel het meest controversiële geneesmiddel van de 21e eeuw. Eeuwenlang was het een medicijn bij Inca´s. Het wordt tegenwoordig vooral gebruikt om te kijken of men huidkanker heeft. Als er inderdaad sprake is van huidkanker, ontstaat er na 24 uur op de plek waar zwarte zalf is aangebracht een korst. Daarna kan zwarte zalf worden gebruikt om de kankertumor uit te drijven. Volgens de verhalen is zwarte zalf succesvol ingezet bij huidkanker, borstkanker, tongkanker en wratten. Zwarte zalf wordt ook wel cansema genoemd; dat is een merknaam voor een fabrikant van zwarte zalf. Zwarte zalf is in Nederland verboden maar wordt in de V.S. gewoon verkocht

24 januari, uitslag meting

De verandering die ik sinds de vorige meting al zag en voelde in mijn borsten is ook zichtbaar op de warmtebeelden. Die verandering houdt in dat de tumoren erg aan de oppervlakte zitten en de tepel lijken te verdrukken waardoor de borst platter lijkt. De vorm van mijn linkerborst is duidelijk anders dan 7 maanden geleden. Er zijn volop processen gaande en de rust is nog niet teruggekeerd. Er is gelukkig geen verandering in de bloedvaten. Beide borsten zijn warmer maar dat zegt niet zo veel daar dit voor beide borsten geldt.

Conclusie van Dr. Matt Sullivan MD:  
linkerborst bewezen kwaadaardig en zorgelijk en  rechterborst blijft stabiel met weinig risico.
Uiteraard wordt ik, zoals in elk rapport, weer aangeraden reguliere behandelingen te ondergaan.

Hoge werkdruk
Begin dit jaar heb ik nogmaals bij mijn collega’s aangegeven dat mijn werkdruk te hoog was de afgelopen maanden en ook heb ik dit deze week nogmaals uitgebreid besproken met mijn teamleider. Hier moet echt verandering in komen. Het bleek wel dat deze boodschap eerder niet bij iedereen duidelijk was overgekomen. Wat dat betreft geef ik, als altijd positief en vrolijk zijnde, niet altijd de juiste signalen af. Wel heb ik daar dan de weekenden onder te lijden. Naar verwachting zal ik met mijn naaste collega in maart verhuizen naar een rustigere kamer waarna we samen de planningstaken voor deskundigheidsbevordering op ons zullen nemen. Mijn collega heeft vorige zomer een nieuwe heup gekregen en is nu weer uren aan het opbouwen. 
Birgitte, de thernografe, heeft me aangeraden om hulp te zoeken in mijn proces. Hoe of wat weet ik nog niet dus genoeg om over na te denken.

webnode
Ik heb de afgelopen tijd niet veel meer gepost op mijn blog daar ik bijna over mijn ‘gratis’ limiet heen ben. Ik voel er niet veel voor om te gaan betalen voor mijn blog dus mocht iemand nog tips hebben waar ik gratis mijn blog kan hosten, dan hoor ik het graag.

Iedereen de beste wensen voor 2017 en vooral heel veel gezondheid!

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden