28-05-2014 17:43

Uitslag derde thermografische meting: Helaas is de gehoopte vooruitgang nog niet waargenomen.

Dinsdagmiddag kwam de uitslag binnen van de derde meting. Onderaan mijn blog het verslag.

Ik ben vastberaden om door te gaan op het pad wat ik heb gekozen en waarvan ik meer en meer overtuigd ben dat dit het juiste pad voor mij is. Ik kom steeds meer in contact met lotgenoten en het is erg fijn om ervaringen uit te wisselen.

Nieuwe huisarts
Ik heb deze week een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met een nieuwe huisarts bij Gezondheidscentrum Therapeuticum Aurum in Zoetermeer. Huisartsen, assistenten, verpleegkundigen, therapeuten en patiënten/cliënten werken er samen vanuit een combinatie van reguliere en antroposofische geneeskunde. Helaas kan ik pas eind  juli terecht dus ik moet nog even geduld hebben voordat ik kan overstappen.

Ademhalings- en ontspanningtherapie
Vandaag heb ik bericht gehad van mijn ziektekostenverzekeraar VGZ dat consulten bij Jacqueline de Klerk (ademhalingstherapie) vergoed wordt vanuit mijn aanvullende verzekering tot een maximum van 45,00 per consult. Per sessie kost het 70,00 Euro maar in principe heb je 2 tot 4 sessies nodig dus dat is te overzien. Hopelijk kan ik snel bij haar terecht.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van MMS

Ik kreeg bericht van Henk de Rooij dat er naast MMS1 + activator en CDS nu ook CDH en tabletten beschikbaar zijn. CDH (chlorine-dioxcide holging) heeft t.a.v. CDS het voordeel dat het niet persé in de koelkast hoeft bewaard te worden. Het kan dus gemakkelijker worden meegenomen zonder koelbox. Ook blijft het langer bruikbaar omdat het stabieler is. En is er sprake van smaakverbetering. De werking en de benodigde hoeveelheden zijn gelijk aan CDS.

Dit is de nieuweste ontwikkeling en een geweldige vooruitgang. Geen geknoei meer met activeren, glaasjes, flessen en vloeistoffen. Gewoon innemenmet een half glaasje water en dat is alles. Het smaakprobleem is volledig opgelost.

Ik ga me beraden deze week hoe ik verder ga met de MMS. Ik neem de vloeistof nu alleen 's avonds in en dat bevalt me goed want dan kan ik overdag tenminste de juiste hoeveelheden vitamines en supplementen slikken en ik kan alles eten (voor zover het onder mijn dieet valt). De MMS1 gebruik ik nog voor de darmspoelingen maar door tijdgebrek doe ik dit nu een stuk minder vaak dan voorheen.

Wat ik nog steeds mis is iemand die van alle aanvullende methodes op de hoogte is en die mij zou kunnen adviseren. Het blijft toch de kennis halen bij diverse mensen. Maar goed, uiteindelijk moet ik toch ook zelf beslissen wat de beste behandeling is voor  mij want voor iedereen is het anders.

Ongerust
Ik begrijp natuurlijk heel goed dat sommigen van mijn lezers zich ongerust maken over mij maar weet dat ik me hierbij goed voel en absoluut deze weg wil volgen. Ik heb me het afgelopen jaar enorm verdiept in kanker en voor mij is dit de weg die ik wil begaan. Ik hoop dat iedereen dat kan respecteren al is de gehoopte vooruitgang nog niet waargenomen.
 

Rapport

THERMOGRAPHIC INTERPRETATION:  
Thermal change is seen in routine follow-up study.
Thermal activity at the medial/ lower inner aspect on the left has intensified compared to 2/24/2014 and 11/20/2013 as appreciated best on the oblique image.
Increase is evident at the central aspect of the upper breast superior to the areola as well.

Findings involving the left breast are worrisome for progressive pathology and definitive treatment should be considered.

The right breast remains unchanged in thermal characteristics.  
This study is suitable for archiving.

DISCUSSION:
The thermal findings in the left breast remain worrisome for active pathology. Definitive treatment should be re- considered.

Right breast findings are considered to be stable and low risk.

FOLLOW-UP:
Suggest repeat thermographic breast imaging 3 months following any and all upcoming treatment interventions.

A breast baseline cannot be established in the presence of active pathology.

Clinical Impression with Thermography Breast Imaging-Reporting and Data System (T BI-RADS)

Left Breast: Confirmed Malignancy
Right Breast: At Low Risk  

Waar kijkt de arts naar:
Gezocht wordt naar eventuele vroege tekenen van kwaadaardige afwijkingen (vooral van gezwellen), maar ook naar ontstekingen en fibrocysten (Goedaardige borstgezwellen). Deze laatste komen relatief vaak voor. Zij zorgen voor pijnlijke, klonterige knobbeltjes in de borst, maar zijn onschuldig.
Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar temperatuurverschillen tussen uw linker- en rechterborst. Een verschil in temperatuur kan namelijk wijzen op een afwijking.

De resultaten van het onderzoek kunnen:
* Uw behandelaar helpen een diagnose te stellen
* Uw behandelaar laten zien of de behandeling uw klachten vermindert
* Voor uw behandelaar aanleiding zijn om nader onderzoek te (laten) doen naar uw lichamelijke klachten.

Interessant filmpje over: 

Hoe werkt de Angiogenesis mechanism
https://www.youtube.com/watch?v=svon9YclU-A

Anti-Angiogenesis: What Food Can Starve Cancer?

https://www.youtube.com/watch?v=lyC6KkgDlWg

Groet Birgitte.

Meditherm Thermografie Kliniek Amsterdam
* Amsterdam * Gorredijk * Gouda * Bussum *
Birgitte Brouwer
Medisch Thermograaf
Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI

Website:    www.Thermografie-Amsterdam.nl       

 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden