02-07-2014 21:46

Van terminale kankerpatiënten onderging 97% voordien een wortelkanaalbehandeling

Weer een interessant artikel over het verband tussen kanker en wortelkanaalbehandelingen.

Ik heb zelf meerdere wortelkanaalbehandelingen ondergaan. Ik heb nooit geweten dat deze behandelingen gevaarlijk zijn. De laatste behandeling was aan de linkerkant in mijn mond, dezelfde kant als waar borstkanker is ontstaan. In het artikel staat o.a. het volgende:

Er kan ook een verband bestaan met kanker. Dr. Robert Jones, onderzoeker naar het verband tussen wortelkanaalbehandelingen en borstkanker, vond een buitengewoon hoge correlatie tussen wortelkanaalbehandelingen en borstkanker (IV).

Hij beweert tijdens een onderzoek van vijf jaar van 300 borstkanker gevallen, de volgende correlaties te hebben gevonden:

• 93% van de vrouwen had voordien een wortelkanaalbehandeling ondergaan
• 7% leed voordien aan een andere orale pathologie
• In de meeste gevallen ontwikkelde de tumor zich aan dezelfde lichaamshelft waar de wortelkanaalbehandeling(en) was/waren uitgevoerd of van andere orale pathologie

Dr. Jones is van mening dat gifstoffen, afkomstig uit de bacterieën van een geïnfecteerde tand of kaakbeen, in staat zijn om de eiwitten te onderdrukken die de tumorontwikkeling normaal gesproken remmen. Een Duitse arts, Dr. Josef Issels, rapporteerde dat in zijn behandeling van “terminale” kankerpatiënten --gedurende een periode van 40 jaar--,  97% van deze patiënten een wortelkanaalbehandeling had ondergaan. Als deze artsen gelijk hebben,  kan de genezing van kanker even eenvoudig zijn als het trekken van een tand. Dan wordt uw immuunsysteem opnieuw in ere hersteld.

Gelukkig heb ik intussen aan de linkerkant een implantaat.

 

https://www.earth-matters.nl/5/4564/gezondheid/van-terminale-kankerpatienten-onderging-97-voordien-een-wortelkanaalbehandeling.html

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden