18-10-2014 16:18

Verslagen van documentaire "the truth about cancer,

Hieronder de aantekeningen die ik heb gemaakt tijdens het kijken naar de documentaire The truth about cancer. Aan het woor waren 28 doctoren, 11 wetenschappers, 9 overlevenden en 1 advocaat. Ik heb uiteraard lang niet alles kunnen opschrijven en ook niet alles kunnen volgen in het medische Engels maar voor degene die de documentaire niet gekeken hebben, geeft het toch een indruk.

Opmerking van de maker van de documentaire, Ty Bollinger:

One thing that I really want everyone to understand is that this series is a “Quest for the Cures” (plural).
Meaning... there’s not just one way, or one magic pill, or one protocol that will work for everyone.
Depending on ones genetics, blood type, race, gender, medical history, type of cancer, and other factors, will determine what works and what doesn’t.
Not to mention, we’ve interviewed 51 experts, to get their opinions and expertise, and not all 51 will agree 100% on every single thing.
And that’s okay...
If they all agreed on the same magic pill, then our show would only be 1 episode long :-)
So, please keep in mind that our mission is to investigate and educate, so that YOU (and everyone you love) can make an informed decision if they’re ever faced with a cancer diagnoses.

   

Aflevering 1: Modern Medicine & The Cancer Pandemic

Kanker is een symptoom, je kunt het wegsnijden, vergiftigen of verbranden maar je haalt de oorzaak er niet mee weg. De automatische piloot van het lichaam waarschuwt dat er iets mis is. Als je je leven niet verandert, komt de kanker terug op dezelfde of op een andere plek.
Chemo en bestraling veroorzaken nieuwe kanker. Het succespercentage voor kanker met chemo is 2,1% (5 jaarsoverleving). Je leeft langer als je niets doet. Bijna niemand gaat dood aan kanker, wel aan de bijwerkingen van de traditionele behandeling. Deze methode werkt niet. 86 Procent van de oncologen zou zelf niet de traditionele behandeling ondergaan, noch aan aan vrouw of kinderen geven.

Om de huidige gang van zaken in de  medische wereld te verklaren is het belangrijk om te weten hoe we zover gekomen zijn en wordt uitgelegd, door terug te gaan in de tijd naar het begin van de 20e eeuw, hoe we in deze rommel terecht zijn gekomen. Voorheen was het gebruikelijk dat mensen genezen werden met allerlei middelen uit de natuur totdat de farmaceutische industrie in beeld kwam.

De Amerikaanse kankerorganisatie ACS werd in 1913 opgericht door de beruchte oliemagnaat John D. Rockefeller. De ACS krijgt iedere paar minuten meer donaties binnen dan de Independent Cancer Research Foundation (ICRF), die 90 procent van haar kankerpatiënten geneest, in een heel jaar. De ACS werd opgericht om geld te verdienen, niet om ziektes te genezen.

De vader van John D. Rockefeller stond aan de wieg van de farmaceutische industrie in de VS. Sterling Drug en haar 68 dochterondernemingen vormden het geneesmiddelenimperium van de Rockefellers. In 1961 boekte Sterling Drug een winst van ruim 23 miljoen dollar. Ook verdiende de familie veel geld aan het farmaceutische bedrijf Squibb.

De familie promoot de farmaceutische industrie door middel van donaties aan vooraanstaande instellingen, waaronder de Harvard Medical School (acht miljoen dollar), Yale (zeven miljoen dollar), Johns Hopkins (10 miljoen dollar), de Washington University in St. Louis (twee miljoen), de Columbia-universiteit (vijf miljoen dollar) en Cornell (1,7 miljoen dollar).

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgezet vanuit de General Education Fund, een fonds dat in 1902 was gevormd door John D. Rockefeller en Frederick T. Gates ter ondersteuning van ‘hoger onderwijs en medische faculteiten in de VS’.

Toen het Amerikaanse Hooggerechtshof in 1915 een einde probeerde te maken aan deze praktijken en opdracht gaf tot de opheffing van het fonds, stonden de Rockefellers al boven de wet. Dankzij de familie Rockefeller zitten de meeste ziekenhuizen en universiteiten vandaag de dag vast aan de farmaceutische industrie, ook wel bekend als Big Pharma, terwijl er genoeg betere manieren zijn om kanker te behandelen en te genezen.

De industrie spaarde kosten noch moeite om diverse studies zoals de studies van dr. Roayl Rife, die ontdekte dat kanker op een holistische manier kan worden behandeld, in diskrediet te brengen. Hij publiceerde in 1987 het boek "the Cure that worked. In 1934 opende Rife twee kleine klinieken in Californië. Zestien patiënten ondergingen een behandeling die slechts drie minuten duurde. De behandelingen van Rife hadden geen bijwerkingen en waren 100% effectief.

Sinds de jaren 1900 zijn vele goedkope kankerbehandelingen achtergehouden door de nazaten van John D. Rockefeller. Zodra er mensen zijn die een nieuwe behandeling ontwikkelen die een gevaar vormt voor Big Pharma, bijvoorbeeld op basis van cannabisolie of Essiacthee, kun je er vergif op innemen dat ze worden aangeklaagd, bedreigd of het uiteindelijk met de dood moeten bekopen.

 

Aflevering 2 - Your first line of defence

Gezond voedsel geeft je immuunsysteem de kracht om je gezond te houden. Je immuunsysteem is heel belangrijk.
Chemo verzoorzaakt nieuwe kankercellen in je lichaam, veroorzaakt levenslange schade en verzwakt je immuunsysteem. Daarbij worden de kankerstamcellen niet gedood door chemo en bestraling. Er zijn vele geneeskrachtige planten en kruiden die je kunnen genezen maar deze kun je niet patenteren en daarom is de farmeuceutische industrie niet geïnteresseerd. Kanker is een miljoenenindustrie en Big Pharma heeft er geen baat bij als dit verandert.
95% van de kanker wordt veroorzaakt door giftige stoffen in het milieu. 
Op veel voedsel zit pesticiden en insecticiden en dit geeft een oestrogeen effect. Als je te lang aan pesticiden en insecticiden wordt blootgesteld produceer je meer oestrogeen en kunnen kankercellen groeien. Oestrogeen zit ook in synthetische hormonen zoals bijvoorbeeld de pil.
Om te beginnen is het belangrijk dat je lever goed functioneert. 
Einstein wordt geciteerd ivm het feit dat de reguliere gezondheidszorg hetzelfde protocol blijft volgen bij kanker (operatie, chemo, bestraling) terwijl het aantal gevallen van kanker met de jaren alleen maar gegroeid is. Doctor's don't heal.

Aflevering 3 - Eliminate These “Dirty Dozen” To Prevent Cancer

Vermijd:

 • vaccinaties
 • genetische gemanipuleerd voedsel/giftig voedsel
 • veel cosmetica, zonnebrandmiddelen
 • plastic (veroorzaakt vooral borst- en prostaatkanker)     
 • amalgaanvullingen, tandheelkundige toxines (vaak bij wortelkanaalbehandelingen en extracties
 • aspartaam (hiervan kun je dezelfde symptonen als MS krijgen, dat wat zout met je auto doet, doet aspartaam met je hersenen; muizen kregen bij onderzoeken gaten in hun hersenen)
 • electromagnetische frequenties zoals straling van mobiele telefoons en wifi (vooral niet in je slaapkamer gebruiken), veroorzaken mirgraine, hersentumoren, verslechten je immuunsysteem en je geheugen. Als voorbeeld wordt genoemd Steve Jobs die ziek werd, stopte met werken bij Apple en behandeld werd in Lichtenstein, en na terugkeer bij Apple en drie keer opnieuw kanker kreeg. Vervolgens zei men dat hij was doodgegaan door zijn alternatieve behandeling terwijl het juist andersom was.
 • niets van elektriciteit bij je bed
 • magnetron

95% van de borstkankergevallen en 50% van de andere kankers heeft te maken met giftige stoffen die in de mond zijn gekomen via tandheelkundige behandelingen. Veel mensen die kanker hadden zijn daarom overgegaan naar een biologische tandarts en hebben hun kaak laten opschonen. Wortelkanaalbehandelingen leveren veel geld op maar zijn gevaarlijk voor je gezondheid.

Neem:

 • Vitamine D3 want een gebrek aan Vitamine D kan kanker veroorzaken. Vitmaine D krijg je in de zomer van de zon. Zon is goed voor je want het stimuleert het immuunsysteem. Wat slecht zijn de zonnenbrandcrèmes. In de winter kun je visolie nemen waarbij die van Blue Ice de enige goede is want in alle anderen zitten synthetische stoffen. Zelf gebruik ik geen visolie maar Yes, een olie op plantaardige basis.
 • jodium. Zat vroeger in ons brood. De meeste mensen hebben nu een tekort aan jodium. Jodium stimuleert het immuunsysteem. Zelf neem ik elke dag een druppel jodium in een glas water.

TO OVERCOME CANCER: THINK OUT OF THE BOX!

 

Aflevering 4 Your secret fountain of youth

 • Detoxen: elimineren van zware metalen, chemicaliën, parasiten en pesticiden. Iedereen heeft te veel giffen in zijn lichaam. Zweten (in de sauna) is goed maar niet genoeg. Kwikzilver zit in je eten. Je moet eten nemen wat je helpt te detoxen. Dus absoluut geen bewerkt eten maar alleen vers eten. De zaden van appels en veel andere vruchten zijn goed. Chlorella en spirulina werken goed. 
 • Met koffieklisma's de lever reinigen.
 • Water is heel belangrijk. Mensen in een eindstadium overleefden door veel water te drinken, biologisch te eten en te detoxen. 
 • Negatieve emoties en gedachtes uitbannen. "The power of death and life is in the tonque" zegt de bijbel. 
 • Epigenetica. Waarom zou een vrouw als Angelina Jolie haar borsten amputeren? Als je op de juiste manier leeft zal de kanker zich niet ontwikkelen. Leefstijlverandereing (supplementen, anders eten) is belangrijk. Je kunt je genen veranderen met wat je gelooft.  THE POWER TO HEAL IS YOURS.
 • Rebounding: ook wel Jump Up genoemd, is een sport waarbij je verschillende fitnessoefeningen doet op een mini-trampoline en dit is geweldig voor je lymfeklieren.
 • Infraroodsauna is heel goed. De temperatuur van je lichaam gaat omhoog en je gaat zweten waarmee je de gifstoffen verwijderd uit je lichaam. Het kan kankercellen elimineren want die kunnen niet tegen de hitte in tegenstelling tot gewone cellen.
De natuurlijke krachten in ons zijn de ware genezers van ziekten. 
RESPECT AND LOVE YOUR BODY! 
Veel medicijnen hebben toxines. Waarom zou je iemand anders de zorg over je lichaam geven? 
WHENEVER A DOCTOR CANNOT DO GOOD, HE MUST BE KEPT FROM HARM. 
Alles wat je in de natuur vindt is een apotheek. 
 
 
Aflevering 5 Nature's pharmacy
 
150-200 jaar geleden ontstond de eerste apotheek. Voor die tijd kwam alles uit de natuur. Er zitten vooral veel goede stoffen in donderrode en groene groenten. Moerbeien zijn anti-kanker, evenals vijgen. Eet voedsel wat dicht bij de antuur staat, voornamelijk groenten, geen gluten, een beetje vis, geen geraffineerde suiker, fruit met mate, natuurlijke suiker zoals honing maar alleen zolang het compleet biologisch is. Het is niet zo dat zonder suikertoevoer de kanker stopt want als kankercellen geen suiker krijgen nemen ze de proteïnen en daarna gaan ze over op vet maar vermijdt de suiker wel. 
STOP FEEDING CANCER!
 
Wat is verder goed:
bonen, zeegroenten, zeewier, heermoes (een kruid dat zeer rijk is aan mineralen en het bevat een heel hoog gehalte aan kiezelzuur(silicium), chroom, selenium (om de kanker te keren), jodium (om de celdeling te stoppen en ter preventie), visolie, kurkuma (the golden spice), niet meer dan 60 gram proteïnen, tarwegras, zonnebloempitten, pompoenpitten, bonen, eieren, een goede kwaliteit water, veel zuurstof. Verder is lachen is uitstekend medicijn, evenals muziek (helend). 
 

Mensen gaan naar een ziekenhuis en lopen vaak langs de planten in de natuur die volop ingrediënten ter genezing bevatten maar ze laten zich behandelen in een ziekenhuis waar ze ook nog een vergiftigd worden en ervoor moeten betalen. En daarna vragen ze zich af waarom ze nog steeds ziek zijn. In de US is kanker een 300 biljoen (pus) dollar industire. 

 

Aflevering 6  Clean foods & the cancer free diet

Je bloed bestaat uit wat je eet en drinkt, dus wat in je bloed zit wordt je fysieke lichaam. Als je rotzooi eet wordt alles aan je zelf junk (je huid, je hersenen, alles). De meeste mensen eten slecht. Het is belangrijk om beter te eten. YOU ARE WHAT YOU EAT. Er zijn teveel mensen die caloriën tellen en niet genoeg mensen die chemicalieën tellen. IF GOD MADE IT, IT IS GOOD, IF MEN MADE IT, IT IS BAD. In de toekomst zullen we net zo naar voedsel kijken als we nu kijken naar het roken. Roken was vroeger ook heel normaal, de doktoren rookten zelfs bij een consult en op reclames. 

Vijf Redenen waarom voeding zo belangrijk is:

 1. 50% van de mensen gaat dood door slechte voeding.
 2. Bij chemo en radiologie kan het je lichaam helpen om minder giftig te worden.
 3. kanker leeft op suiker, met voeding kun je de celdeling vertragen.
 4. Je kunt je immuunsysteem ermee verbeteren.
 5. Voedsel kan veranderen hoe je lichaam werkt.
Het is belangrijk om niet te laat op de avond te eten en veel water te drinken maar niet tijdens de maaltijd of vlak erna. Water, vitamines (E, D, C), supplementen, mineralen, pro-biotics etc. kunnen krachtige middelen zijn voor een gezond en zelfregulerend lichaam. Iemand met kanker heeft om de een of andere reden dit vermogen tot zelfregulatie verloren. We moeten weinig granen eten en meer goede vetten en uiteraard alleen biologisch want pesticiden en hormonen veroorzaken veel borst- en prostaatkanker. 
Goede vetten zijn o.a. roomboter, eieren, cocosolie, extra vergin olijfolie (alleen koud gebruiken), rauwe biologische noten (of licht roosteren om het fytinezuur weg te halen), avocado's. Zout alleen ongeraffineerd nemen (Keltisch zout, Himalayazout etc.). Zout (1 theelepel per dag) heeft je lichaam nodig want het immuunsysteem kan niet goed werken zonder zout. Veel groene groenten eten (zo vers mogelijk en het liefst rauw), fruit met mate, evt. biologisch vlees (van dieren die met gras gevoerd zijn), evt. kaas maar alleen van koeien die met gras gevoerd zijn (en niet met granen). Voor mensen die een ziekte zoals ALS hebben of ziektes die met de hersenen te maken hebben zoals Alzheimer is het heel gezond om 4-6 lepels cocosolie elke dag te nemen. Gluten, brood, rijst en pasta zo veel mogelijk vermijden. Veel grote salades eten met veel groente zoals broccoli, bloemkool, spinazie, knoflook, uien, selderij, bonen, zaden (hennepzaad, chiazaad, lijnzaad) en noten. Frambozen en blauwe bessen zijn anti-kanker. De witte draadjes van de schil van een sinaasappel zijn zeer anti-kanker. 
 

 

Aflevering 7 Diagnostics Do and Don'ts - Proven treatment, Protocolas Part 1

Mammografieën kunnen borstkanker veroorzaken. Het redt geen levens. Bij ongeveer de helft van de voruwen ontdekt het de kanker niet en er zijn heel veel valspositiefmeldingen. Een mammografie zorgt niet voor vroege opsporing. Tegen de tijd dat de mammografie kanker opspoort is het al te laat en kun je hiermee juist schade veroorzaken. Als je al borstkanker hebt kun je utrasound doen, voor screening is alleen mammografie geschikt. Met thermografie ontdek je de tumoren veel eerder. Bij mammografie moet het al groot zijn om het te kunnen zien. Als je vaak genoeg mammografieën laat doen krijg je vanzelf kanker want het veroorzaakt kanker. 

Met tamoxifen krijg je de patient terug. Het is een uitstekend businessmodel.

Let op aan wie je geld doneert. Waar wordt het geld aan besteed? Men denkt aan onderzoek maar het geld gaat slechts voor 20% naar onderzoek. De rest van het geld gaat naar salarissen, overhead, reizen en entertainmentkosten. Het geld zal nooit gaan naar klinische onderzoeken voor alternatieve middelen. 

DON'T RUN FOR THE CURE, RUN FOR THE PREVENTION!

De PSA test voor prostaatkanker is zinloos want er zijn 80% valspositieven en toch worden al deze mannen behandeld. Een urinetest is veel beter. Bij prostaatkanker helpt het vaak al heel goed als de bloeddruk verlaagd wordt. 

Zeven kernprincipes voor een goede kankertherapie:

 1. niet toxisch
 2. stimuleren immuunsysteem (zoals goede voeding, juicing)
 3. detoxen (lever, darmen, koffieklisma's van organische koffie met cafeïne) 
 4. biologische voeding
 5. anti microben (schimmels, bacteriën, virussen, gisten)
 6. zuurstof
 7. Verwerk trauma's en oud zeer.
A NEGATIVE THOUGHT CAN KILL YOU FASTER THAN A BAD JOB.
 
Dr. Burzinsky geneest vele patiënten die zijn/waren gediagnosticeerd met ongeneesbare hersentumoren door een behandeling met anti-neoplastons. Dit is een behandeling met betrekkelijk weinig toxines. 
 
Wat werkt goed:
 • Essicac, Flor Essence thee, kan de kankergroei afremmen en genezen. 
 • Vitamine E, C en D.
 • Iscador is heel veilig. In Duitsland wordt dit veel gebruikt. Het maakt het immuunsysteem heel sterk. 
 • Rode Klaver (een kruid wat ook is toegevoegd aan de Essence thee)
 • Zwarte zalf (door de maker van deze documentaire zelf gebruikt voor huidkanker)
 • Het oplossen van je emotionele conflicten.
 
Aflevering 8 Proven threatment protocoals Part 2
 
Pancreas kanker is een doodsvonnis als je voor de reguliere behandeling gaat. Belangrijk is je dieet aanpassen, supplementen (ook enzymen om te helpen verteren) en detoxen. Enzymen moet je ook nemen bij long-, borst-, nek-, en  hoofdkanker. Chemo werkt alleen bij Hodgkin.
Het is onvoorstelbaar dat na alle succesvolle alternatieve behandelingen er niets veranderd in de medische wereld maar dit soort zaken worden ook niet gepubliceerd omdat uitgevers financieel worden gesteund door de FDA. De Medical Board deed er alles aan om dr. Kelley kapot te maken toen er zoveel patienten naar hem toe kwamen voor hulp. Hij gaf patienten o.a. de verboden abrikozenpitten. Hij werd ooit zelfs gearresteerd maar gelukkig vrijgelaten omdat hij toevallig bevriend was met iemand bij de politie. Proctor & Gamble hebben veel gefinancieerd voor enzymen. Nestlé zette een afdeling op die alternatieve behandelingen over de hele wereld liet financieren. Nestlé wilde verder onderzoeken maar wilde dan ook eigenaar van het onderzoek van dokter Kelly worden en dat wilde hij niet want als er een andere directie zou komen die dit niets zou vinden, dan zou hij zijn onderzoek naar enzymen kwijt zijn. 
 
Dr. Kelley heeft ook acteur Steve Mc Queen behandeld. Steve was motorgek en deed aan autoraces en werd constant geconfronteerd met slechte uitlaatgassen. In 1979 werd bij hem mesothelioma vastgesteld. Dit is een vorm van kanker die bijna altijd door blootstelling aan asbest wordt veroorzaakt. In deze ziekte, ontwikkelen de kwaadaardige cellen zich in mesothelium, een beschermende voering die de meeste interne organen van het lichaam behandelt. Hij moest stoppen met roken.  In tegenstelling tot longkanker, is er geen vereniging tussen mesothelioma en het roken, maar het roken verhoogt zeer risico van andere asbest-veroorzaakte kanker. Ondanks behandeling met chemotherapie, stralingstherapie of soms chirurgie , draagt de ziekte een slechte prognose (chirurgie wordt afgeraden).  Hij werd behandeld met immuuntherapie en vervolgens radiologie maar het hielp niet. Dr. Kelley nam hem aan als patient wat niet zo'n goed idee was want Mc. Queen veranderde zijn leven niet en bleef roken en slecht eten. Hij hield zich niet aan zijn dieet en liet vrienden allerlei zoetigheid naar binnen smokkelen. Behandeling bestond o.a. uit vele vitamines en supplementen, elke dag sauna's, enzyminjecties, massages, marujama, eenJapans extract van het tuberculose bacil. Het ging beter met hem want de tumoren werden kleiner. Een ander zoekenhuis besloot  om hem toch te opereren.Eind 1980 overleed hij op 50-jarige leeftijd in Mexico aan een hartaanval, minder dan een dag na de operatie waarbij tumoren waren verwijderd uit zijn rechterlong. Dr. Kelley kreeg vervolgens de schuld van zijn dood en werd een kwakzalver genoemd maar in werkelijkheid stierf hij aan de gevolgen van de operatie.
 
Belangrijk is om heel weinig vlees te eten als je kanker hebt. 
 
Remedies:
Amygdaline is een goede remedie voor kanker. Amygdaline blijkt in vitro prostaatkankercellen te kunnen doden. De gemodificeerde vorm laetrile van amygdaline werd vroeger onder de naam vitamine B17 als middel tegen kanker ingezet. Vitaminen B17 bevatten blauwzuur. Dit is een giftige stof als ze wordt omgezet in hydrogeencyanide. Een ander enzym zet vervolgens hydrogeencyanide weer om in nuttige stoffen voor ons lichaam. Daarom moeten we ons geen zorgen maken over de giftigheid van blauwzuur. Ook kankercellen zijn rijk aan het enzym dat blauwzuur produceert. Maar deze cellen missen het enzym dat het gif onschadelijk maakt en omzet naar nuttige stoffen. Dit is de reden waarom vitamine B17 al jaren gebruikt wordt bij de bestrijding van kankercellen. Wanneer er voldoende vitaminen B17 in het lichaam aanwezig zijn, moeten de kankercellen afsterven. 
The California Medical Association hoorde veel goede resultaten en liet het wetenschappelik testen maar dan alleen door mensen die negeatief er over waren. Ze schreven het Carlifornia Report. Een chirurg en een radioloog zaten in het team. Ze maakten het verslag waarin stond dat laetrille niet werkte. Dezelfde doktoren hadden in het verleden  gezegd dat er geen relatie bestond tussen roken en longkanker en dat je rustig een pakje per dag kon roken. Als andere artsen onderzoeken lezen van deze Association geloven ze dit altijd. Achteraf bleek echter dat de onderzoekers het middels zelf niet getest hadden. Ze hadden namelijk lagere dosissen gebruikt en dan ook nog van mindere kwaliteit. Dit soort opzettelijke fraude gebeurt steeds weer in de medische wereld. 
Dr. Burzinsky moest in de VS steeds weer toestemming vragen of hij iemand mocht behandelen en vele mensen zijn gestorven omdat de toestemming niet op tijd verleend werd.
 
Behandelen van de emotionele kant met bijvoorbeeld zingen, lachtherapie, bijbelstudies, muziek.
Hoge dosis vitamine C, bij voorkeur intraveneus
AHCC (active hexose correlated compund uit de Shiitake en Maitake, Uit onderzoek blijkt dat de aanmaak van 'natural killer' cellen met 20 procent wordt verhoogd door dit AHCC bestanddeel.)
Zuurstoftherapie
Metabolische (stofwisselings)therapie
Kruidenremedies
Resonantietherapie
 
Deze aflevering eindigde met het verhaal van een patient met keelkanker die na de reguliere behandeling nog twee keer kanker kreeg en daarna te horen kreeg dat ze uitbehandeld was. Ze veranderde haar dieet, ging supplementen gebruiken en de kanker verdween tot verbazing van haar oncologen.
 
 
Aflevering 9 Proven Treatment Protocols Part 3
 
Er zijn heel veel goede niet-toxische middelen. Het is belachelijk hoe de reguliere gezondheidszorg kanker behandelt. Waarom weten we al deze dingen niet?
Onderzoekers worden vervolgd. Je mag niet adverteren. De media heeft geen idee. De politiek rondom medicijnen weerhoudt mensen ervan om gezond te worden. Hoe verdienen we zoveel mogelijk geld aan kanker? Het draait allemaal om geld. Als de farmaceutische industrie een middel niet kan patenteren, dan kunnen ze hun inkomen niet vergroten. Als je een patient zijn leven kan verlengen, dus niet volledig genezen, dan blijft zo'n patient elke maand zijn medicijnen afnemen en dat levert weer inkomsten op. De Amerikaanse consument spendeert gezamenljk 90 Biljoen dollars per jaar aan kanker. De doktoren worden gefinancierd door de farmaceutische industrie. Wat ze leren is hoe je medicijnen gebruikt. Er wordt ze niet geleerd hoe je mensen beter maakt. Elke dag genezen mensen van kanker zonder het gebruik van toxische middelen. Er zijn duizenden studies die bewijzen dat alternatieve behandelingen werken. Maar symptomen bestrijden is winstgevend maar genezen is iets heel anders. De symptomen zijn goed en welkom. Als je de taal van je lichaam leert begrijpen en er naar luistert kun je je toekomst veranderen.
 
Gember en zwarte peper: absorbeert alles beter en helpt verteren.
Cannabis, CBD (canabidiol): Er worden op dit moment cannabisvariëteiten met zeer hoge CBD-niveaus ontwikkeld. Met deze rassen kunnen patiënten profiteren van de voordelen van medicinale cannabis, zonder sterke psychoactieve effecten. Het is legaal. Belangrijk dat het biologisch is en afkomstig uit Europa (niet uit China want die kwaliteit is slecht).
Hennep THC: THC, de stof die in grote mate aanwezig is in hennep, geneest kanker en vele andere aandoeningen.
Cannabis hennep (wiet)olie: gebruik bij kanker, aids, ziekte van Crohn, diabetes
Insulin PotentiationTherapie (IPT) =low dose chemotherapy: Als je voor chemo kiest, kies dan voor IPT. Bij deze methode wordt 75-90% minder chemo gegeven dan bij de reguliere behandeling om kankercellen te doden. Kankercellen hebben 20 keer meer gevoelige receptoren dan gezonde cellen. Zodra de insuline is toegediend en de bloedsuikerspiegel gedaald is tot 40, dient de arts de chemo toe. De insuline laat de kankercellen zien vanwege de hogere insulinereceptor inhoud en de absorptie van de chemotherapie versterkt . Minder chemo is nodig om de kankercellen te vernietigen en er zijn daardoor veel minder bijwerkingen zoals haarverlies en misselijkheid. Kankercellen zijn gek op suiker. Als je de suiker wegneemt zullen de kankercellen de chemo nemen.  
DMSO/MSM = organische zwavel. Hiervan hebben we niet genoeg in ons lichaam. Je krijgt meer zuurstof in je cellen, het alkaliseert het bloed en het verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het opent de poort naar de kankercellen en doden de microben in de kankercellen. Wordt ook gebruikt bij artrites en diabetes. De kliniek van dr. Wright, die dit middel gebruikte, werd door de FDA gesloten nadat hij weigerde zicht uit te kopen door de American Medical Association omdat hij ze niet vertrouwde. Daarna vernietigden ze zijn lab en sloten zijn kliniek.
DMSO en MSM is nog beter dan IPT. Het beschadigt de gezonde cellen niet want die hebben geen microben in zich.
Salvestrol:  is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger volop in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit. Het zit alleen in net rijp fuit en dat heb je alleen als je je eigen fruit verbouwt. Het fruit uit de supermarkt wordt onrijp geplukt.
Salvestrolen hebben een krachtige celbeschermende werking en bieden ondersteuning bij het gezond houden van cellen en weefsels. Salvestrol werkt nog beter in combinatie met Biotin (vitamine H),Niacin (Vitamin B3), cobalamin (vitamin B12), magnesium, and selenium  Je moet echter de nuances weten omdat sommige dingen niet samen werken en je hebt daarom iemand nodig met kennis van zaken.
Groene thee
Vitamines en supplementen: als je kanker hebt heb je extra vitamines en supplementen nodig want je krijgt nooit genoeg binnen via fruit en groenten want dan zou je ontzettend veel moeten eten.
Budwig papje: 90% van de patiënten van Johanna Budwig genazen van kanker.
Jodium: Jodium is nodig voor de vorming van schildklierhormonen die belangrijk zijn voor de groei en de stofwisseling. Jodium is eveneens van belang voor het goed functioneren van het zenuwstelstel en ondersteunt de energievoorziening.
 
Niet goed:
Fluoride= heel slecht voor je tanden. Als je heel veel fluoride tussen je tanden krijgt, vallen ze vanzelf uit. Hetzelfde geldt voor je botten. Die worden steeds zachter door fluoride. Fluoride wordt gerelateerd aan botkanker. Als je ouder wordt worden botten harder en minder flexibel. Ze horen niet zachter te worden. Helaas worden we al 7 jaar lang voorgestopt met fluoride.
Kwikzilver/amalgaan: zit in grijze vullingen. het is verstandig om amalgaanvullingen te verwijderen en te laten vervangen door andere materialen en een kwikontgiftigingskuur te doen. Het idee dat het gebruik van tandvullingen aanleiding kan geven tot een kwikvergiftiging vindt men in het reguliere medische circuit onaanvaardbaar. Het bestaan van een historische kwikvergiftiging en de link met bepaalde chronische ziekten (ook chronische vermoeidheid, Alzheimer) wordt dan ook bijna nooit gemaakt. Veel alternatieve genezers en ook sommige klassiek geschoolde artsen zien wel degelijk een verband. 
 
 
Aflevering 10 - Doctor's orders
 
Vitamine C: helpt om meer zuurstof in je lichaam te krijgen. Kankercellen houden niet van zuurstof.
 
Ervaring van Dr. Charles Majors. D.C.: Hij had 4 jaar geleden allerlei klachten zoals enorme hoofdpijn, extreem gewichtsverlies, hoge bloeddruk, sliep wel 18 uur per dag. Geconstateerd werd ziekte van Lyme. Hij genas hiervan maar voelde zich nog steeds niet goed. Op een MRI zagen ze goedaardige gezwellen, twee tumoren in de hersenen en twee bij de ogen. Artsen maakten zich grote zorgen dat hij de volgende dag niet zou halen want hij had veel vloeistof in de hersenen. Zonder verdoving werd er een gaatje in zijn hoofd geboord om de vloeistof er uit te halen. Criseszorg op zo'n moment is heel goed. De hoofdpijn was meteen weg. Hij moest een week rust houden. Ze testten geen bloed of andere dingen. Een operatie van die 8 à 12 uur zou duren volgde hierop. De operatie ging veel sneller. De tumoren bleken echter kwaadaardig te zijn en zodra je in een tumor snijdt gaat de tumor opzwellen en het bloed verspreiden.
De volgende ochtend werd hij wakker en kon niet meer spreken, noch slikken. Er werd verteld dat het erger was dan verwacht en dat het ergens vanuit het lichaam zich verspreidde. Er werden petscans gedaan maar ze vonden verder geen kanker. Uiteindelijk bleek het beenmerg aangetast te zijn. Door de gezonder manier waarop hij leefde ging het alleen naar zijn hersenen terwijl het bij de meeste mensen verspreidt door het lichaam. Er werd verteld dat het ongeneeslijk was en dat alleen beenmergtransplantatie, chemo en bestraling mogelijk was en dit zou hem dan alleen iets meer tijd geven. Hij was toen al heel veel afgevallen en zat in een rolstoel.
 
Hij had dus nog een paar maanden te leven maar bedacht zich dat als hij nu zijn arm er af zou snijden, zijn lichaam toch weer zou genezen. Zijn harte werkte nog goed en zijn maag en longen ook en vele andere organen functioneerden nog prima. Het enige wat nu niet genas was de kanker. De oncologen zeiden dat het genetisch is Maar hij bedacht zich dat het lichaam te slim is om in zoiets negatiefs te gaan. Hij bedacht zich dat wat er gebeurt op exact het juiste moment gebeurt. Door het slechte ziekenhuisvoedsel was zijn voeding niet goed, het immuumsysteem was niet goed, de bloeddruk ging omhoog en zijn cholestorol was aangetast. Is dat een symptoom, zijn het je genen of is je lichaam zich aan het aanpassen? Je moet dus de omstandigheden veranderen want het lichaam reageert hierop.
 
Hij ging naar een andere oncoloog, tevens homeopatisch arts die traditionele en alternatieve kankerbehandeling doet voor patiënten in de hele wereld, dr. James Forsythe in Rhino. Hij schijnt de beste integratieve oncoloog van de U.S. te zijn (Hij doet ook IPT.). Hij gaf hem o.a. een hoge dosis vitamine C, een dieet, oefeningen, extra vitamines en supplementen. Deze arts wilde eerst de oorzaak aanpakken en dan de kanker. Als je de oorzaak niet aanpakt komt de kanker terug. De oncoloog hielp hem de kanker te vernietigen met o.a. extra zuurstof, ademhalingsoefeningen, infrarood sauna's en een aantal andere therapieën. Inmiddels ziet zijn bloed er goed uit.
 
PREVENTIE VAN KANKER IS DE SLEUTEL EN ALS JE KANKER HEBT, VERANDER DAN JE OMSTANDIGHEDEN.
Dr. David C. Jockers, D.C. was als jongen altijd aan het surfen op het strand en was te veel in de zon. Zijn opa had huidkanker. Als jongen van 28 kreeg hij opeens een grote rode plek op zijn neus. Hij at niet slecht maar ook niet heel goed,  had veel stress op zijn werk, was altijd bang om mensen teleur te stellen en was bang om te mislukken en hij sportte veel te veel. Hij wist dat die plek op zijn neus niet goed was en hij nam heel veel rust, ging detoxen van de lever en nam veel supplementen en na twee maanden was de plek helemaal weg. Hij zag het als een wake-up call en ging aan zichzelf werken, spiritueel, mentaal en emotioneel.
Als je op een manier leeft die niet goed voor je is zul die wake-up calls krijgen.Voor hem was dit de boodschap dat het lichaam zichzelf kan helen.
 
Wend Wilson (master herbalist)
Zijn adviezen: Maak 2 à 3 keer per jaar je organen schoon door te ontgiften en stop er niets meer in wat giftig is. Neem alleen organisch voedsel, chorella, groene groenten, veel sappen, spirulina, absoluut geen bewerkt voedsel. Deze therapie bestaat al honderden jaren is en veel goedkoper dan ziekenhuisbehandelingen.
 
Mike Adams (Food scientist, author en lecturer). Wat zou hij doen als hij kanker zou krijgen?
Het zou een schok voor hem zijn want hij eet heel gezond (anti-kanker) en heeft een gezonde lifesyle. Hij zou zich afvragen of hij is blootgesteld aan BPA? En zo ja, zou hij veel hormoongevoelige superfoods eten, groene groenten zoals broccoli. Verder resveratrol en zink bij prostaatkanker, pompoempitten, rode druiven met pitten en al opeten en goed kauwen op de pitten. Kauwen is heel belangrijk voor je verteringsproces. De meeste mensen verteren heel slecht. Er komen bij het kauwen enzymen vrij die het verteren vergemakkelijken.
 
Door zijn onderzoeken heeft hij steeds meer respect gekregen voor moeder aarde en heeft hij met verbazing gemerkt dat de natuur steeds weer haar balans vindt en het lichaam beschermt tegen giftige stoffen die het milieu doordringen waarvan je niet eens het bestaan wist.
 
Dr. Patrick Quillin, PhD.R.D., L.N.S.
Wat als......
Hij hoopt dat hij door zijn levenswijze zeker voor 90% beschermd wordt voor kanker.
Als hij toch kanker zou krijgen zou hij met goede artsen samenwerken en vragen  hoe veel tijd hij zou hebben om  niet-toxische therapieën te proberen.  Don't burn bridges. Als ze bij borstkanker lymfekieren verwijderen, houden vrouwen vaak lymfoedeem over en altijd pijn en medicatie. Maar was dit wel echt nodig? Bij radiologie kun je van alles vernietigen in het lichaam terwijl je het ook heel gericht kunt doen.
Eerst zou je moeten weten wat de doorzaak is. Verkeerde voeding, bloedtesten laten doen, ontgiften, vitamines en supplementen, parasieten, stress, Ph waarde van je lichaam.
Ten tweede de vraag in welke fase je zit: invasief, agressief? Eventueel Infraroodtherapie ("cooking the cancer"), intraveneus citamine C (Help some, hearts none.), therapie voor lagere bloedmoleculen. Er zijn vele mogelijkheden. Eén patient kost ongeveer een kwart miljoen terwijl er veel goedkopere en humanere en effectievere methodes zijn.
 
Dr. Robert Schott Bell
Wat als.....longkanker
Zuiveringszout, ph waardes checken, zilver in vloeibare vorm inhaleren.
 
K.C. Kraizchy (author and nuricional expert)
wat als...... prostaatkanker
Hij zou zich afvragen of het wel echt prostaatkanker is. Hij zou zeker geen biopsie laten doen ivm de kans op infectie. Hij zou een thermografiescan laten maken.
- stoppen met alle suiker
- ladingen groenten eten en heel weinig fruit
- alle nutriënten nemen die het lichaam nodig heeft
- vetten aanvullen via oliën
- resveratrol
- curcimine
- vitamine E en D
De bestrijding van kanker bezorgt patiënten veel angst. Vaak heb je genoeg tijd om rustig na te denken wat je kunt doen. Als je dokter niet me je mee wil werken, neem dan een andere.
Voeding is krachtig.
 
Véronique Desaulniers, D.C., (author, lecturer, survivor)
Ze voelde een knobbel in haar borst en werd gediagnosticeerd met borstkanker. In haar praktijk zag ze veel vrouwen die leden onder de behandelingen door de bijwerkingen en die vrouwen stierven door de behandeling, niet door de kanker. Aan de ander kant zag ze patiënten die haar adviezen opvolgden en met verbazingwekkende resultaten. Dus zij wist wat ze ging doen.
- Kruidentincturen,  homeopatische remedies, enzymen,kleine wijzigingen in haar dieet, detoxen, een zalf voor op de borst genaamd Bloodroot, Sanguinaria canadensis (Canadese bloedwortel). Dit wordt gebruikt voor keelinfecties, migraine, ringworm, wratten en tumoren . Het wordt ook gevonden in sommige samengestelde hoesremedies en gebruikt als een tandplaqueremmer. Men stopt het met een basisemulsie van zinkchloride in een potje en noemt het vervolgens 'zwarte zalf' (of black salve). De zalf gaat naar de kankercellen en vernietgt ze zonder de goede cellen aan te tasten. Van 2004-2006 was ze er mee bezig en sindsdien is ze gezond.
 
Waarom kreeg ze het? Ze dacht eigenlijk dat ze alles heel goed deed maar ze mistte wat dingen. Op het moment dat je de diagnose borstkanker krijgt wordt je overweldigd door alle informatie op internet en vraag je je af wat je wel moet en wat je moet geloven.
 1. Laat voeding je medicijn zijn
 2. Zorg voor minder toxische stoffen in je omgeving
 3. Balanceer je energie door massage, sport, goed slapen en acupunctuur
 4. heel de emotionele wonden. Ga van jezelf houden en kom in contact met jezelf.
 5. Kijk wat er in je mond zit. Als er metaal in zit door een wortelkanaalbehandeling kan dit je licheem beïnvloeden want elke tand staat in verbinding met een orgaan en die kan daardoor verzwakken. Neem een biologische tandarts.
 6. Neem natuurlijke medicijnen, zoals planten, supplementen en voedsel
 7. Doe alleen thermografie. Is ook heel goed voor vroege opsporing van tumoren. Als ze iets zien zitten de kankercellen er al 5-8 jaar.
Dr. Roby Mitchell, M.D.
Zijn PSA (prostaat specifiek antigeen) veranderde en hij kreeg een infectie waarvoor hij anti-biotica kreeg. Toen werd zijn PSA nog hoger en bleek het kanker te zijn. Hij ging naar Dr. Wright die zijn immuumsysteem een boost gaf met medicinale marihuana, vitamine D, een dieet met vooral juicing. Na een petscan bleek hij in orde. De cellen bleven maar het waren geen kankercellen meer.
 
Dr. Nicholas Gonzalez.  Gonzalez gelooft dat kanker wordt veroorzaakt door een arm dieet, een probleem dat verergert als men niet eet volgens een dieet dat overeenkomt met één van de metabole soort ; milieuvervuiling en de dagelijkse stress dragen verder bij aan gezondheidsproblemen. De Gonzalez-behandeling is een behandeling met orale pancreasenzymen, grote aantallen voedingssupplementen (tot 150 pillen per dag ) en twee keer per dag een koffieklysma. Zijn methodes zijn over het algemeen verworpen door de medische gemeenschap, en hij werd gekarakteriseerd als een kwakzalver en fraudeur door andere artsen. In 1994 werd Gonzalez berispt en door de New York state medische raad en twee jaar voorwaardelijk geplaatst voor " vertrekken uit aanvaarde praktijk "
 
Gonzales had een borstkankerpatiente met een tumor van 8 cm, stadium 4. Zij had radiologie gehad, gevolgd door een operatie en zeer agressieve chemo. Na twee jaar had ze nieuwe tumoren ontwikkeld en volgens het ziekenhuis was ze uitbehandeld. Ze hoorde van dor. Gonzalez in een radioshow waarin hij zei dat de mind van een patient heel belangrijk is en dat diegenen die vertrouwen hebben, het het beste doen. Ze kwam naar hem voor behandeling en nu 26,5 jaar later is ze nog altijd gezond. Ook heeft hij een andere client die al 32 jaar gezond is na pancreaskanker stadium 4. 
Helaas komen mensen die op alternatieve wijze genezen zijn meestal niet op t.v.
 
Survivor (naam vergeten te noteren)
Ze had 13 jaar geleden pancreaskanker en moest een operatie. Ze wilde dat niet omdat sommige mensen overlijden na een operatie en slechts 25% geneest van de operatie. Ze deed alternatieve therapiën en genas.
 
W. Webster Kehr, onafhankelijk kankeronderzoeker sinds 2002 (https://www.new-cancer-treatments.org/index.html)
wat als....... pancreaskanker
Hij is totaal niet bang voor kanker. Kanker hoeft geen doodsvonnis te zijn en je kunt het op je eigen manier behandelen.
HEALTH FREEDOM IS IMPORTANT!
 
 
Aflevering 11 How to survive & thrive
 
Kevin Irish, auteur van "I am still there"
ONLY THE BODY CAN CURE CANCER 
Irish kreeg 5 jaar geleden last van rugpijn en zijn linkeroog trilde. Het bleken tekenen van gevorderde niet operabele longkanker. Hij rookte 1,5 pakje sigaretten per dag. Hij was doodsbang. Na de biopsie werd gezegd dat hij 5% kans had om 5 jaar te overleven. Het was stadium 3A, langzaam groeiend, 5,5 x 4 cm en de levensverwachting bleek slechts 2 jaar te zijn. Hij werd een lange moeizame weg. Hij was single dus moest alles in zijn eentje doen. Hij was ook niet verzekerd en kon de behandelingen niet betalen. De voorgestelde behandeling  was 5 x per week 6,5 uur chemo en bestraling. Na drie dagen verloor hij zijn haar en veel gewicht. Het was horror. Chemo doodt patiënten volgens hem. In de volgende drie maanden zocht hij naar natuurlijke alternatieven. Hij gebruikte vitamine B17 capsules (abrikozenpitten). Zijn vader gebruikte dit voor huidkanter en het werkte. Verder vitamine D3, cannabis en DBD olie. Hij kent een vrouw met longkanker (erger dan hij destijds) die elke dag CBD olie in capsules nam. Ze operereerden haar en op 1 long was er alleen nog littekenweefsel en de andere long was goed. Ze verwijderde nog wat weefsel en toen was ze in orde. Het middel werkt ook voor epileptische aanvallen. Verder nam hij alleen nog natuurlijk voedsel en niets kunstmatigs meer. 
Nadat hij weer gezond was schreef hij er een boek over. Kanker doodde hem bijna. Nu leidt hij een beter leven en helpt anderen om dit te bereiken. Kanker is geen doodsvonnis. Hij raadt mensen aan het nooit op te geven.
 
Shannon Night had borstkanker stadium 4
Ze voelde een knobbel en de arts meende dat ze overdreef. Een jaar later was het groter gegroeid en vroeg ze om een biopsie. Het bleek borstkanker te zijn en ze moest met spoed een complete reguliere behandeling ondergaan. Ze was doodsbang voor de chemo omdat haar oma hieraan was overleden. Ze zag de patiënten in de wachtkamer die eruit zagen als mensen uit een concentratiekamp. Ze kreeg alle informatie mee. Na de operatie, waarbij ze ook de lymfeklieren wegnamen, kreeg ze een infectie, wat haar tijd gaf om op ontdekkingstocht te gaan. Ze had intussen uitzaaiingen naar de longen. Ze bleek een vitamine D gebrek te hebben. Behalve in haar longen was het ook verspreid in haar ribben en botten (waarschijnlijk ontstaan door littekenweefsel). Ze gaven haar 3 maanden, met behandeling misschien een jaar. Als ze het over had kunnen doen had ze zich niet laten opereren maar nu moest ze verstandig zijn. Ze nam o.a vitamine C in hoge dosis en intraveneus, ozontherapie (dit doodt bacteriën, schimmels en virussen en bestrijdt infecties. Daarnaast verbetert het in sterke mate de bloedcirculatie. Het onderzoek naar deze effecten is vooral in Duitsland ver gevorderd), magneettherapie,  laetrille (vitamine B17 uit abrikozenpitten), bioresonantie en ze nam gember
Ze heeft alleen radiologie gedaan 22 keer en dit niet afgemaakt omdat het erger werd. Het verspreidde en ze konden er niets aan doen. Dus koos ze verder alleen nog voor een natuurlijke weg. Ze weigerde tamoxifen en is sinds 2 jaar in remissie. In februari 2011 was ze symptomenvrij en in augustus 2011 werd dit bevestigd met een petscan. Haar oncoloog was heel bij en wilde het graag delen met zijn collega's. Ze weet nu dat er een andere manier is om te genezen en ze is niet meer bang voor kanker.
 
Kevil Murray "terminal"testicular cancer survivor
Acht jaar geleden had hij een tumor zo groot als een tennisbal. Hij was 22 jaar en moest een operatie, chemo en bestraling doen. Ze gaven hem nog 6 maanden. Hij had een droom waarin een engel hem zei dat alles goed kwam. Hij koos ipv de reguliere behandeling voor de Gerson therapie. Hij dronk 12 verse sappen per dag (elk uur 1) , organische wortel- en appelsap, groene groentensappen met specifieke ingrediënten erin. Hierdoor moest hij continue thuis zijn en hij moest ook veel rusten. Verder drie organische maaltijden per dag bestaande uit salade of soep. Hij nam veel caloriën in; 's morgens havermouthpap, koffieklisma's (nodig om geen leververgiftiging te krijgen). In het begin lijkt het of je slechter wordt maar dat is niet zo. Je moet de signalen herkennen. Hij voelde zich na een half jaar beter dan ooit. Als kankerpatient moet je je er steeds van bewust zijn wat je in je lichaam stopt. De Gerson therapie werkte voor hem. Als je een diagnose 'terminaal' krijgt moet je je bedenken dat dit slechts een mening is. Iedereen die dood gaat aan kanker is een schande. Het zou niet mogen gebeuren.
 
Chris Work, dikke darm kanker survivor stadium 3
Hij was 26 in 2003 en had pijn die steeds weer terug kwam. Hij bleef op dezelfde manier doorleven die niet gezond voor hem was. Hij geloofde erin dat het lichaam zichzelf kan helen maar hij begreep kanker nog niet en hij bleek kanker te hebben. Ze namen de tumor weg plus de lymfeklieren. De eerste maaltijd na de operatie was de meest ongezonde maaltijd die je je maar bedenken kon. En dàt in een ziekenhuis. Hij wilde het niet. Toen hij uitcheckte vroeg hij de arts wat hij qua voeding moest vermijden en de arts zei 'niets'. Hij keek in de wachtkamer en zag niemand van zijn leeftijd, alleen maar ouderen. De tv stond toevallig aan en een persoon begon te vertellen over gezonde voeding en hij begon te begrijpen wat er moest veranderen. De oncoloog gaf hem 60% kans om nog 5 jaar te leven. Hij vroeg de oncoloog naar alternatieve thereapiën maar de arts zei dat als hij geen chemo zou doen, hij gek was. Hij vroeg de oncoloog wat hij vond van een rauw groentendieet maar volgens de oncoloog zou dit de chemo tegenwerken. Chemo vernietigt je immuunsysteem en bactereën die normaalgesproken onschadelijk zijn, kunnen dan problemen veroorzaken. Inmiddels was hij al een week eerder begonnen met rauw eten en hij voelde zich er goed bij. Alles wat de oncoloog zei voelde niet goed en maakte hem doodsbang. Uit angst voor de dood maakte hij toch een afspraak voor chemo voor een paar dagen later. In het weekend dat er op volgde kwam hij weer bij zijn positieven. De arts had ook nog gezegd "ik doe dit niet omdat ik business nodig heb" en hij vroeg zich af wat dat ermee te maken had. Het leek een verkooptechniek. Hij besloot toch te gaan voor voeding en op God te vertrouwen ipv te laten vergiftigen met een kans van 60% om nog 5 jaar te leven. Maar de oncoloog had gelogen want dit is het gemiddelde van alle kankerpatienten. Je hoeft niet kankervrij te zijn, sommigen staan namelijk aan de poort van de hemel, ze hebben alleen een lopend hart. De getallen voor dikke darmkanker stadium 3 is slechts 30% voor 5 jaar en 10% voor 10 jaar.
 
Intussen leeft  hij nu al 10 jaar kankervrij zonder chemotherapie. Ze hebben hem vaak gebeld en geschreven om hem over te halen chemo te doen. Hij heeft nooit gereageerd. De oncoloog had gelogen over 60% omdat voor 30% een patient meteen de deur uit zou lopen. Dokters zijn geen slechte mensen maar het duurt 15-20 jaar aan studies en ervaring voordat ze realiseren dat alles wat ze geleerd hebben niet werkt en dat de meeste patienten er aan doodgaan en dan het is te laat om nog van carrière te veranderen. De meeste oncologen verdienen 290.000 Dollar per jaar en de meeste zijn nog ontevreden over hun salaris. 
 
Zijn familie vond het koppig en dom. Alleen zijn moeder was zijn steun. Zij was zelf een gezondheidsfreak. Zijn vrouw was doodsbang dat hij zich vergistte dus voelde hij zich in de tijd erg alleen. Zijn moeder had gelukkig veel boeken over alternatieve geneeswijzen. 
Er zijn vele opties, zo veel dat mensen er gek van worden. 
Enkele voorbeelden:
 • zo veel mogelijk voeding van de aarde; heel veel juicing, voornamelijk wortels, enorme salades, uien, peper, spinazie, knoflook, bloemkool, kool, 2x per dag verse fruitsappen met bessen, cocosnoot, aardbeien. Hij deed dit 3 maandenlang; 100% rauw eten.
 • diverse supplementen
 • detoxen
Kanker is het symptoom van een ziek lichaam. Je kunt een tumor niet wegsnijden, vergiftigen, kleiner maken en verwachten gezond te blijven want je richt je alleen maar op het symptoom en niet op het echte probleem. Het is als je neus afsnijden omdat je verkouden bent. Het lost het onderliggende probleem niet op.
 
Courtney Campbell, ziekte van Hodgkin (lymfeklierkanker) stadium 2A
Zij kreeg het in 2006 toen zij 26 jaar was. Zij was erg bang. Planning was 6 rondes chemo, bestraling en verwijdering van de lymfeklier. Het is een zeldzame kanker en niemand wist precies wat ze eraan moesten doen en daarom verstuurden ze haar materiaal naar diverse ziekenhuizen. Als je in het ziekenhuis een chemokamer binnen gaat zie je geesten i.p.v. mensen. Je krijgt er paniekgevoelens van. De oncoloog had weinig ervaring en stuurde haar door naar het MD. Anderson (beste kankerziekenhuis in Amerika). Daar zei de oncoloog dat ze 30-50% kans had met chemie, radiologie en operatie. Ze zou onvruchtbaar worden en moest haar eitjes laten invriezen. 
 
Haar man hoorde in zijn oor "dit is niet voor jullie". Bij thuiskomst belden ze familie en ze kon alleen maar huilen omdat ze nooit kinderen zou krijgen. Ze was banger voor de behandeling dan voor de kanker. Ze zagen een filmpje waarin door iemand gezegd werd dat over 10 jaar men zal vinden dat chemo een barbaarse behandeling is. 
 
Ze wilde de kanker eruit hebben omdat ze dacht dat het maar op 1 plek zou zitten. Haar man voelde zich haar beschermer. De familie begreep niet waarom maar ze wachtten met behandeling. Bil Henderson kwam met hen in contact en haalde haar over om 3 maanden lang een alternatieve therapie te proberen. Ze besloot het te doen. Het was een grote verandering. Ze at voorheen nooit salades of veel groenten en nu wel en dan alles macro-biotisch. Ze deed het Budwig dieet, naam supplementen, vitamine C, heel veel andere vitamines en groene thee. Bij the living Food Institute deed ze een 12-daagse detox. Ze ontmoette daar veel mensen met fantastische overlevingsverhalen waardoor ze zich zekerder ging voelen.
 
Na 3 maanden bleek ze zwanger te zijn wat onverantwoordelijk leek nu ze kanker had. Ze bleef zich houden aan het dieet. Ze was begonnen in november en in mei ontdekte ze dat ze in remissie was en 5 maanden later kwam haar gezonde dochter ter wereld. Nu, 5 jaar later hebben ze nog een dochter van 1 jaar.
HANDEL NOOIT VANUIT ANGST, ER ZIJN ANDERE OPTIES!
 
Jasaon Vale, nierkanker survivor, in 2004 veroordeeld geweest tot 63 maanden gevangenistraf voor het verkopen van B17
Jason Vale werd twee keer gediagnosticeerd met een zeer zeldzame vorm van kanker. De eerste keer, toen hij 18 was, had hij tegelijk chemo en bestraling gekregen maar dat was zo heftig dat hij gestopt was met chemo. De tweede keer (zes jaar later) vonden ze iets in zijn nier. Ze wilden een biopt nemen wat hij weigerde i.v.m. mogelijke verspreiding. Hij had hij het vertrouwen dat het goed zou komen. Hij ging naar een medische bibliotheek en las dat iedereen die deze kanker had gehad, was gestorven na chemo en radiologie. Daarom besloot hij verder geen reguliere behandeling te ondergaan. Hij begon met het slikken van B17 (abrilozenpitten). Hij wilde wel zeker weten of het daadwerkelijk  kanker was maar steeds als hij naar de oncoloog ging was het iets kleiner geworden tot de tumor verdwenen was.
Hij was een bekende armworstelaar en werd gevraagd voor een interview in een show. Honderden mensen wilde daarna zijn nummer hebben. Hij besloot daarop pakketten met abrikozenpitten te gaan verkopen. Hij kon er moeilijk aankomen maar verkocht er uiteindelijk tonnen van. Hij kreeg alleen maar goede respons van de vele mensen die erdoor beter werden en hij startte een website. Hij kreeg veel goede respons van mensen die erdoor genezen waren en hij zette al hun verhalen op zijn website met de contactgegevens van die mensen.  Hij kreeg echter problemen met de FDA want hij mocht geen zaden verkopen ter genezing van kanker. Hij kreeg een rechtzaak en kreeg een borg van een miljoen dollar. In de rechtszaak bleek dat er nooit iemand had geklaagd over zijn pitten en toch werd hij tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld. 
 

Go here to check out the list of experts and their sites

https://thetruthaboutcancer.com/experts-info-sheet/

---------------------------------------------------------------------EINDE---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zelf gebruik ik ook nog steeds luchtgedroogde, pure abrikozenpitten (ik koop ze online bij BOINNK). ZE zijn een bron van Amygdaline, ook wel vitamine B17 genoemd. Ze worden ook wel ‘de chemotherapie van de natuur’ genoemd, omdat ze kanker zouden kunnen bestrijden en voorkomen. B17 zit in diverse producten, zoals pitten van andere vruchten, en in gierst, mais en lijnzaad. Maar nergens zo veel als in abrikozenpitten.

De geneeskracht van abrikozenpitten is schijnbaar al tientallen jaren bekend. De farmaceutische industrie drong er op aan om de verkoop van abrikozenpitten in combinatie met de informatie over de genezende werking onwettig te verklaren. Dit omdat de farmacie alleen onderzoeken doet naar chemische middelen, omdat ze daar patent op kunnen aanvragen. Op producten uit de natuur kan geen patent aangevraagd worden. Dit zegt wel heel veel, namelijk dat het binnen de farmaceutische wereld alleen om geld gaat. Als het gaat om gezondheid moeten we zelf verder kijken. En zoals we in de documentaire hebben gezien is er in de natuur heel veel te vinden. 

Wat betreft B17: Er zijn inmiddels vele medische medische artikelen gepubliceerd, geschreven door welbekende artsen, die Leatrile  uit ervaring dóór en dóór kennen vanwege de behandeling daarmee van hun eigen patiënten. Uit al die artikelen blijkt hoe veilig en doeltreffend Leatrile is. De Amerikaande Kanker Vereniging en andere zegslieden van de gevestigde medische orde, willen ons laten geloven dat alleen warhoofden achter deze opvatting staan, maar de doktoren die deze experimenten deden, zijn waarlijk geen kwakzalvers.                                                                                                                                                                           

Al deze artsen hebben een vlekkeloze reputatie, en zij rapporteren allemaal dat de meeste van hun patiënten die met Leatrile behandeld zijn ook nog  de volgende gunstige bijverschijnselen vertoonden: een onmiddellijk lagere bloeddruk, vergrote eetlust, verbeterde bloedaanmaak en bovenal: verlichting van pijn, zonder verdovende pijnstillers! Zelfs als de patiënt te laat begint met Leatrile om gered te worden, is deze laatste uitwerking al een zegen op zich zelf.

 
 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden