02-12-2013 21:21

Vervolg marektak, Cannabisolie, actie Liesbeth, liefde en vervolg bedrijfsarts

Nu er al weer meer dan 3 maanden voorbij gegaan zijn begin ik het gevoel te krijgen dat ik resultaat moet gaan oogsten in het helen van mijn borst. Ik heb mezelf een half jaar gegeven en binnen dat half jaar wil ik dat de tumoren verdwenen zijn of anders op zijn minst dat de tumoren kleiner zijn geworden. Nu lijken de tumoren in mijn linkerborst de laatste paar dagen kleiner aan te voelen maar ik durf nog niet te juichen.

Maretak
Wat ik zeker weet is dat mijn lichaam door de Maretak injecties heerlijk opgewarmd is. Eindelijk heb ik het niet meer ijskoud en kan ik me weer normaal aankleden. Als ik 's avonds in bed lig heb ik het zelfs al snel warm en soms zelfs te warm. Wat een verschil met nog geen maand geleden. Ik had voortdurend ijskoude handen en voeten en ook mijn neus was altijd koud. Sinds vorige week maandag heb ik mezelf niet meer geinjecteerd met Maretak omdat de zwellingen nog steeds niet weg zijn. De pijn is wel helemaal weg, na de pijn ging het kriebelen en kreeg ik een bloeduitstorting op de tweede zwelling. Langzaamaan worden de zwellingen steeds kleiner en als ze weg zijn kan ik opnieuw een injectie nemen. Dit wordt dan weer een injectie van 10 mg dus ik vrees dat ik dan toch weer een zwelling ter grootte van een half ei zal krijgen maar als het me geneest, heb ik het er voor over. Heb me best zorgen gemaakt hoor, maar heb ik er nu weer vertrouwen in dat het goed komt.

 

Cannabisolie
Om de kans op genezing te vergroten wilde ik ook alvast met cannabisolie gaan beginnen. Vorige week had ik dus via via een e-mail gestuurd aan ene Agnes die hele goede biologische huisgemaakte olie schijnt te maken naar het recept van Rick Simpson. Een volledige kuur duurt 90 dagen. Tijdens deze kuur is het de bedoeling om in 90 dagen 60 ml pure olie te consumeren. De olie wordt per dag langzaam opgevoerd tot een dosis van 1 ml per dag. De olie wordt verdeeld in 3 dosissen. Dus 3 x dgs 0,33 ml pure olie. De olie blijkt echter niet goedkoop te zijn, hij kost 30 euro de ml en je hebt minimaal 60 ml nodig dus dat is een heel bedrag. In totaal ben je 1800 euro kwijt aan zo'n kuur. Het kan kanker genezen maar een garantie is er uiteraard niet. Ik moest wel even slikken toen ik het bedrag las. Met een maandsalaris van 1350 Euro netto is 1800 Euro enorm veel geld en op dit moment gewoon niet haalbaar helaas.

Actie
Compleet verrast was ik door de actie van Liesbeth Junger om mij te steunen. Vorige week plaatste ze op mijn tijdlijn op Facebook het volgende bericht:
"JA, IK WIL Paulien HEEL GRAAG STEUNEN, MAAR IK WEET NIET PRECIES HOE, HEBBEN JULLIE DAT OOK? DOE DAN MEE MET MIJN ACTIE VIA ONDERSTAANDE LINK!
https://bit.ly/1jBcrt4
 

Liefde
Een dag voordat Liesbeth de oproep plaatste op Facebook, was mijn relatie voorbij en wat doe het dan goed als een lieve vriendin van vroeger zomaar opeens zoiets voor me doet. Wat betreft mijn relatie  zal ik op deze blog hier slechts kort over uitwijden. Martin en ik kregen begin juli een relatie en kort daarop ontdekte ik de knobbels in mijn borsten. Nog geen drie weken later werd door de huisarts de afspraak in het ziekenhuis ingepland voor alle onderzoeken en het vervolg weten jullie. Vanaf het moment dat ik bij de huisarts ben geweest was mijn leven van de ene op de andere dag totaal anders en stond al snel elke dag in het teken van kanker. Sinds die tijd is er zo veel gebeurd en ben ik door een rollercoast aan emoties gegaan. Veel oud zeer is naar boven gekomen en ik kan ook begrijpen dat het moeilijk is om in deze tijd een relatie met een ander op te bouwen. Hoewel ik de arm, die ik in het begin om me heen had, absoluut mis heb ik er vrede mee. Prioriteit is om te genezen nu en ik heb fantastische vrienden/familie/kennissen/collega's  die me daar allemaal in steunen. Ik voel me desalniettemin omringd door liefde! En ik wordt altijd helemaal blij van de berichtjes op mijn blog, op facebook en de kaartjes die blijven komen. Dank allemaal! 

Vervolg bedrijfsarts
Twee weken geleden heb ik jullie verteld van mijn bezoek aan de bedrijfsarts. Vorige week had ik een gesprek met mijn leidinggevende. Ik had een heel fijn gesprek met haar en was blij dat zij mij de gelegenheid wil geven om nog 3 maanden thuis te kunnen blijven om mezelf te genezen. Zij vindt ook dat ik er alles aan doe. Haar voorstel is dat vanuit de werkgever een second opinion wordt aangevraagd bij het UWV zodat het langere verzuim verantwoord kan worden. Wordt vervolgd.
 

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden