25-11-2013 17:55

Weekend van migraine en pijn van een injectie

Afgelopen vrijdagmiddag voelde ik me opeens ontzettend moe en kwam migraine opzetten. Ik kijk op vrijdag met June meestal naar The Voice of Holland dus we besloten vanuit mijn bed te gaan kijken zodat ik eventueel alvast lekker in slaap kon vallen. Ik had June gevraagd de tv uit te zetten als het programma ten einde was maar uiteindelijk was ik toen wakker en June in diepe slaap. Ik probeerde het uit te houden zonder migrainepil maar uiteindelijk heb ik om 4 uur 's nachts van ellende toch maar een pil genomen. Na deze slechte nacht konden we helaas niet uitslapen want June moest al om 09.00 uur turnen. Ik had even twee uur de tijd om schoon te maken. Na de lunch zijn we naar de Sinterklaasintocht op de Koningin Julianabaan gegaan. Mijn migrainepil was blijkbaar uitgewerkt en de migraine kwam al weer snel opzetten.

Behalve migraine had ik ook nog enorme pijn onder mijn linkerborst rondom de plek waar ik de vorige dag een Maretak injectie gezet had. Het deed al pijn bij het injecteren en ik bleek de naald niet helemaal in mijn huid gezet te hebben terwijl ik al injecteerde. Het doet altijd wel even pijn na het injecteren maar meestal is dat na een paar minuten reiki erop wel verdwenen. Dit keer was het dus een grote rode opgezette plek geworden die heel pijnlijk was.

Thuisgekomen van de intocht ben ik op de bank gaan liggen nadat ik weer een pil had genomen. Een uur later kwam mijn moeder en voelde ik me weer wat beter door de pil. Ik had via de Weekkrant voor die avond theaterkaarten gewonnen voor de voorstelling 'Een ijskoud Wonder" in de Koninklijke Schouwburg. Gelukkig begon de voorstelling al om 19.30 uur en waren we rond 21.00 uur weer thuis. De voorstelling was erg leuk, June vond het één van de beste voorstellingen die ze ooit gezien had. Ik ben meteen met June naar bed gegaan maar helaas sliep ik slecht en moest ik om 04.00 uur weer een pil innemen wilde ik nog een beetje verder kunnen slapen. Drie migrainepillen in één weekend verdorie.

Toen ik wakker werd was de pijn en de zwelling onder mijn borst stukken minder. Gelukkig, dat scheelt me weer een extra bezoek aan mijn arts. Mijn migrainepil werkte goed en ik merkte ook dat de migraine nu echt wegtrok en niet alleen de pijn onderdrukte. Gisteravond voelde ik me weer stukken beter. Wat een opluchting om weer van de migraine af te zijn. De vraag is waardoor ik die migraine dan weer kreeg.

Vanmiddag moest ik mezelf weer injecteren met maretak. Gisteravond heb ik op Youtube nog even heel goed gekeken naar filmpjes hierover. Ik bleek ook vergeten te zijn om de lucht uit de naald de halen voordat ik injecteer. Vanmiddag heel rustig de injectie gezet (voor de zekerheid maar een heel stuk lager richting mijn buik) en deze keer is het weer helemaal goed gegaan. De hoeveelheid Maretak wordt opgebouwd en ik maakte me een beetje zorgen of ik verkeerd reageerde op de Maretak maar ik weet nu zeker dat het kwam doordat ik niet juist had geinjecteerd. Het zou ook fijn zijn als iemand anders het bij me zou kunnen doen maar als je alleen woont met je kind gaat dat nu eenmaal niet en ik zal dus nog even vol moeten houden;-)

—————

Terug


Nieuws

30-07-2019 10:18

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

  Uit voorzorg de beide borsten weghalen blijkt niet nodig voor dragers van het specifieke en...

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————


Trefwoorden